Ti mit szólnátok ha ilyen hajú embert látnátok az utcán?
2014. aug. 31. 18:12
1/15 anonim válasza:
Tetszene, nem szokványos, éppen ezért.
22F
2/15 anonim válasza:
Háát meglepődnék. Ő aztán tuti kitűnik a tömegből:)
3/15 anonim válasza:
Hát ööö...furán néznék rá, és rövid ideig, mivel nem vagyok oda a hüllőkért, nemhogy valaki fején nézegetni. De ha neki ilyen az ízlése, akkor ilyen. Nem ítélkeznék a haja alapján...és legalább egyedi :)
4/15 A kérdező kommentje:
Csak azért gondolkozom ilyenen, mivel fiú létemre hosszú hajam van, és unalmas, egy ilyen meg tuti feldobná a kékszemű,szeplős fejem :D :D Viszont ilyet csak "profi" fodrásznál csináltatnék, az meg nem tudom mennyibe kerül, de tuti, hogy drága (életembe vagy 3-4x voltam fodrásznál, szóval csak tippelek) :P
2014. aug. 31. 18:28
5/15 anonim válasza:
Jól néz ki, de eléggé figyelemfelkeltős....
6/15 anonim válasza:
Számomra túl hatásvadász.
Amúgy nagyon drága lenne és állandóan be kéne "lőnöd".
De ha ilyen kellemes adottságaid vannak, nézhetnél valami egyszerűbb extrém hajat is. (Tapasztalatból beszélek, nekem is volt anno extrém frizurám, és macerás volt nagyon "szépen tartani"). : )
7/15 anonim válasza:
Egynek elmegy, mert olyan érdekes és látványos, de azért az hogy valaki kajak ilyen fejjel, hajjal menjen mindenhova, hát az gáz.
9/15 anonim válasza:
nekem tetszik, annak ellenére, h konzervatív vagyok
10/15 A kérdező kommentje:
Meg becsülnétek, hogy egy profi-haladó fodrásznál (ha szokás rájuk ilyet mondani) kb mennyibe kerül?
2014. aug. 31. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!