Fiuk! Mit szolnatok, ha tarsasagban latnatok egy lanyt, akin egy nagyon szexi ruha van, de amint megfordul, eszrevennetek, hogy egy nagy folt van a hatan?
Most hetvegen fordult elo velem, nagyon ciki volt. Tarsasagba mentem, tudtam hogy a srac, aki tetszik, szinten ott lesz, ugyhogy a legszexisebb testhezallo ruhamat vettem fel. Nagyon meleg volt, ugyhogy rettenetesen izzadtam. Ahogy onfeledten forgolodtam, beszelgettem a tarsasagban, valaki felrehivott, hogy szoljon, hogy egy baromi nagy barna folt van a ruham hatuljan a szektol, amin ultem. (Megjegyzem, a ruha feher volt.) Kimentem a mosdoba, es tenyleg. Valami gagyi minosegu lakk lehetett a szeken, es ahogy izzadtam, megfogta a ruhamat. A derekam kornyeken fogta meg, nem lejjebb szerencsere!
A srac tuti latta. Nagyon nagymeno, onbizalommal teli, csajozos tipus. Szerintetek van meg eselyem nala ezek utan?
Hány éves vagy, Cicavirág?
Amúgy gyerekeknél ez "vérciki", felnőtteknél pedig le van sz@rva, megesik...
A ruhád nem gond.
De ez a srác nem neked való - szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!