Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek egy ilyen karóra...

Szerintetek egy ilyen karóra nagyon gyerekes már egy 23 éves lánynak? Ti mit szólnátok ha ilyet látnátok egy 23 éves lányon?

Figyelt kérdés

tetszik, de nem tudom, hogy vegyek-e belőle

s ha igen, még azt sem pontosan, hogy melyik fajtát

[link]

[link]

[link]

2014. júl. 5. 11:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Semmi nem gyerekes. Legyél egyedi, és nyugodtan hordd ezeket az imádnivaló karórákat ^__^ Én is elfogadnám :D
2014. júl. 5. 11:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Persze hord, ami jól esik, de azért egy munkahelyre/egyetemre nem érdemes ilyenbe bemenni, ha azt akarod, hogy komolyan is vegyenek.
2014. júl. 5. 11:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Olyan értelemben nem gyerekes, hogy nem képzelek neked egy 13 éves lelki világát, de az is biztos, hogy nem nőként néznék rád, hanem csak egy 17 éves hebrencs csajként.

Persze ha ilyen vagy, semmi gond, de én személy szerint egy 23 években már inkább a nőt keresném.

2014. júl. 5. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!