Lányok! Ti mit szólnátok egy kézzel írt levélnek?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel összevesztem.. de nagyon. Úgy érzi, hogy ez már helyrehozhatatlan, de én nem akarom feladni, én bizony szeretem őt! ( én hibáztam )!
Mit szólnátok, ha kapnátok egy kézzel írt levelet, benne egy verssel, hogy bocsánat, és mennyire szeretem őt.
Ez már túl ódivatú?
2014. jún. 23. 22:21
1/10 anonim válasza:
attól függ,hogy ő milyen típusú lány
én örülnék neki :)
2/10 anonim válasza:
Én gyakorlatilag elájulnék o.o Ez hihetetlenül romantikus és aranyos. Sosem fog kimenni a divatból szerintem :) Ha a csaj az értelmesebb fajtából való (bocs a megfogalmazásért) 10000000% hogy nagyon örülni fog :)
3/10 A kérdező kommentje:
Jó versírónak tartom magam, és még érzelmes is tudok lenni! Az SMS-t már unom, facebookon mindennap beszéltünk, de most már egyáltalán nem.. megírom azt a levelet ha tetszik ha nem :D:D:D Szeretem őt :$ Ha nektek tetszik, akkor reménykedem benne, hogy neki is fog! :) Majd leírom hogy sikerült. :)
2014. jún. 23. 22:30
4/10 A kérdező kommentje:
Korotokat megszabad kérdeznem? :)
2014. jún. 24. 14:32
6/10 anonim válasza:
18. első voltam
na lett már valami eredmény?:)
7/10 A kérdező kommentje:
Tegnap írtam meg, ma adtam fel. :)
A postán a nő azt mondta, hogy nagy eséllyel holnap már a kezében lesz.
Azonnal írom, ha lesz válasz :))
köszönöm hölgyek. :)
2014. jún. 25. 14:22
8/10 A kérdező kommentje:
3 hónapja is írtam neki egy verset. Ha szeretnétek látni, akkor privibe elküldöm. :)
(csak a véleményetekre vagyok kíváncsi :P )
2014. jún. 25. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!