Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért irigy sok kövér a...

Miért irigy sok kövér a vékony vagy normális alkatú emberekre?

Figyelt kérdés
Nem lenne értelmesebb lefogyni ehelyett? Sok kövér borzasztó bunkó és nagy pofája van, de mire föl?

2016. szept. 8. 10:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok.Szerintem senkit nem kell elítélni a külső megjelenése miatt.Van olyan vékony ember akinek évekbe telik folyamatos edzéssel hogy pár kg-t magára rakodjon.És ha abbahagyná egyből le is menne a plusz kg.Olyan is van aki hihetetlen sokat tud kajálni,és kajál is,és közben full vékony,és olyanok is vannak akik aránylag nem esznek sokat,közben rendszeresen mozognak,és mégsem tudnak vékonnyá válni.Vajon hol az igazság? Talán inkább egymás belső lelki világára kéne kíváncsinak lennünk,és nem ránézésre fújjogni,mert az nem méltó egy emberhez sem.Az valami más szint.Valami alantasabb.
2016. szept. 8. 11:54
 12/21 anonim ***** válasza:
79%

Mindkét oldalnak megvannak a maga bunkói.

Tudok olyat,aki eléggé testes és bizony keményen beszól azoknak,akik vékonyabbak nála.Pedig nem betegségből ilyen az alkata,hanem rengeteget eszik és nem mozog.Az ő hibája,mégis másokat hibáztat.

De vékony emberek közül is van olyan,hogy lenézik a kövérebbeket és rosszabb esetben be is szólgatnak nekik.

Én úgy vagyok vele,hogy mindenki a maga dolgával törődjön.Én attól ugyanúgy jól alszom,hogy valaki 150 kg,valaki meg 40 kg felnőttként.Nem az én dolgom.Csakis magammal törődök,meg max a szeretteimmel,hogyha látom,hogy valami nem stimmel náluk és esetleg egészségre veszélyes dolgot csinálnak a testükkel.Ennyi. Nem idegenekkel kell törődni.

2016. szept. 8. 12:04
 13/21 anonim ***** válasza:
84%
Első voltam; mindig mindenki azt magyarázza meg, hogy miért nem. Hogy miért nem olyan vékony, hogy miért nem megy el képzésre, hogy miért nem tud nyelveket, hogy miért nem megy le a boltba, hogy miért nem... stb. Ez a magyar mentalitás, azt magyarázzuk, hogy miért NEM. Basszus, egyszer mondaná valaki, hogy miért igen...
2016. szept. 8. 12:16
 14/21 Sunshinedoll ***** válasza:
83%
Mert a kövérek egy halom sz-rt meg előítéletet és szidást kapnak olyan emberektől, akiket nem is ismernek, és akiknek amúgy sincs semmi közük hozzájuk. Én is felk-rnám az agyam, ha kövér lennék.
2016. szept. 8. 12:39
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
# 14: Én sovány vagyok, én is kapok beszólogatást, mégse kezdem el szidni az összes kövér embert, csak azt, aki ugyancsak szid a soványságom miatt.
2016. szept. 8. 12:52
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

"Sok kövér borzasztó bunkó és nagy pofája van, de mire föl?"

Jelenleg van médiában + neten a kövér nők istenítése divat. :-)

2016. szept. 8. 13:02
 17/21 anonim ***** válasza:
Voltam kövér is, most se vagyok kimondottan sovány, de a magyar átlagnál soványabb, de sokkal több beszólást kapok így, igaz sokkal jobban le is pattannak rólam. A családban én vagyok az "etióp", mint az egyetlen 100 kiló alatti...
2016. szept. 8. 15:22
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán van a helyén a testkép.

Pl. falun a rokonoknál állandóan konfliktus megy: a kövér anyuka folyton fogyni akar, ami nem jön össze, közben piszkálja a család az egyik lányt, hogy miért olyan vékony, szedjen többet a rántotthúsból.

A másik lány többet szed a húsból, őt meg azért piszkálják, hogy miért nem fogy már le.

Utána mindegyik lány diétázni kezd, egymást piszkálják: kövér vagy még mindig, már nagyon gebe vagy.

Anyuka meg hőbörög, hogy megmaradt a rántotthús.

A beszólogatás kétoldalú, egyszerűen abból fakad, hogy mindenki mással van elfoglalva és nem saját magával.

2016. szept. 8. 17:31
 19/21 anonim ***** válasza:
66%
Ahj miert kell mindig bantani a masikat?attol meg nem leszel kulonb h ha te is bantod ot.amugy meg vannak akik akarnak de nagyon nehezen tudnak lefogybi.
2016. szept. 8. 18:29
 20/21 anonim ***** válasza:

"Talán azért mert ők ehetnek annyit amennyit akarnak?" - van a genetika... de... nem tudom, én nem láttam még olyat, hogy valaki megeszik két tonna csokit, rántott húsos szendvicseket, milka sütiket, gumicukrokat, pizzákat és csontváz lenne. Ilyen csak a Szívek szállodájában van :D

Aki azt írja, hogy a túlsúlyosok ezt választották; nem ezt választották.

Nem képesek a mértéktartásra; ezt irigylik a vékony emberektől.

Valószínűleg az étkezések nem tartalmaznak minden szükséges tápanyagot és tele van luxus kalóriákkal; ez vezet a hízlaló, sokszor káros ételek kívánásához.

2019. febr. 23. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!