Hogy ilyenek a velem egykoruak?
10#
Nincs mibe belekötni? A mondandódban csak olyan van, amibe bele lehet. Kezdjük ott, hogy az egész szövegedben a te felsőbbrendűségedet hangoztatod. Te leszólsz másokat, mert nem úgy viselkednek, ahogy elvárod. De ha te nem viselkedsz az ő elvárásaik szerint, az teljesen oké. Kicsit fura ez így.
"A kisseb nagyobb közöségek ki taszitják azokat akiknek más a golkodásmodja normálisan éli az életét" Emlékszel még erre? Mert te ugyanezt csinálod most.
Aztán jössz az "intelligenciáddal" úgy, hogy nincs egyetlen olyan mondatod sem, amiben ne lenne helyesírási hiba. Csak szerintem nem összegyeztethető ez a két dolog?
A veled egykorúak többsége idiótán viselkedik.
Én 15 éve voltam annyi idős mint most te, akkor is ugyanez volt a helyzet. Cigiztek, ittak, káromkodtak, alpári módon viselkedtek. Én szépen csendben tanultam és a saját hobbimnak éltem... emiatt persze ki voltam közösítve. Lenéztek, nem hívtak sehova, ami akkoriban bántott... Aztán elrepült 15 év, most volt osztálytalálkozó, elmentem. Az akkori nagymenő emberek egy része megrekedt azon a szinten amin 15 éve volt, és most kamionsofőr, takarító meg hasonló ócska munkákat végeznek, kiégtek, irigyek, alig van olyan akinek normális tartós párkapcsolata lenne.... én viszont közben fogorvos lettem, négyszer, ötször annyit keresek mint ők, van egy értelmes gyönyörű feleségem, és egy két éves kisfiam. Boldog és elégedett vagyok az életemmel, ők meg nem. Ha így nézem még hálás is vagyok nekik, annak idején nem járhattam el velük kocsmázni, akkor valószínűleg én sem tanulok, nem lesz diplomám, nem ismerem meg a feleségem az egyetemen és még sorolhatnám. Kevesebb lennék.
Szóval csak azt tudom tanácsolni, ha már most ennyi idősen rájöttél hogy nem akarsz olyan lenni mint a többség, akkor első körben ne foglalkozz velük, a gyűlölködés helyett tanulj fejleszd magad, aztán ha sikeres ember lettél, úgyis kamatosan "visszakapják".
Tényleg nagyon "intelligens" vagy és nagyon butának érzem magam a "szépen megfogalmazott szöveged" mellett. :( De rossz nekem.
Ja, bocs, irónia volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!