Mi a különbség? LENT!
Figyelt kérdés
Vázolom a két dolgot:
1. A pasi azért nem néz rám, figyel rám, mert kwaara hidegen hagyom vagy kwaara idegesítem (számomra negatívabb kimenetel)
2.A pasi teszi magát, DIREKT nem néz rám, azért, mert azt gondolja, hogy nics esélye, vagy csak szimplan úgy ZAVARBAN van elottem, egyebek... (számomra pozitívabb kimenetel)
'Szal testbeszédben hogyan nyílvanul meg ez a KETTŐ?
Tudom, én vagyok ott, de a kettő között vagyok:
1. A paranoiás énem az elsőt gondolja
2. Elfogultságból néha a másodikat, meg a srácról ezt veszem le, olyan szégyenlősféle
2016. szept. 6. 17:07
1/5 anonim válasza:
Szólítsd le :D vagy írjál neki facebookon, de élőben jobb (+ látod a reakcióit, hogy viszonyul hozzád). Bejön neked, nem? Semmi ciki nincs abban, ha a csaj próbálkozik be a srácnál :).
2/5 A kérdező kommentje:
De egy éve kerülgetem! Úgy sem gáz?
Egyértelműen úgy sem kezdek ki vele
2016. szept. 6. 18:28
3/5 A kérdező kommentje:
Látásból ismerem, csak néha látom, a keresztnevét tudom/sejtem csak
2016. szept. 6. 18:29
4/5 anonim válasza:
Szóval akkor még egy szót sem váltottatok egymással. Figyelj, próbáld meg, nincs veszteni valód :). Ha már egy éve ismered és úgysem kerültetek még csak köszönő viszonyba sem, akkor csak úgy ezután sem fogtok. Valakinek lépni kell :)
5/5 A kérdező kommentje:
De már szólítottam meg, valamit kérdeztem, de nem nézett a szemembe
Ez ilyen ,,köuterületi'' dolog!
2016. szept. 6. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!