Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Oravecz Nórát miért szidják,...

Oravecz Nórát miért szidják, ha ezek a motivációs oldalak meg népszerűek? Mi a különbség?

Figyelt kérdés

Én eddig nem ismertem Oravecz Nórát, ezért csak az első benyomás alapján tettem fel a kérdést, de megnéztem a blogját.

[link]

Mindenki szidja, azt mondják, Coelhóéhoz hasonló idézeteket használ stb. Én magam se szeretem a giccses dolgokat, de a jó idézeteket igen.

Ezek az oldalak nekem sokat segítenek:

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. júl. 17. 18:20
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Így átnézegetve a blogot: szerintem az egyetlen probléma, hogy ezeket összelopkodja. De amúgy az eredeti cikkek (alátámasztva pszichológiai cikkekkel stb.) nem butaságok. És azokról csak jó véleményt hallottam/olvastam.
2016. júl. 17. 18:23
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Röviden: Mert üres klisékről ír.

100-ból talán 1 írása ami eredeti.

Nincs ezzel semmi gond, van aki ezeket szereti.

2016. júl. 17. 18:42
 3/11 A kérdező kommentje:
De a kérdést is elolvastad? Szerintem azokról ír, amikről a fenti oldalak.
2016. júl. 17. 19:17
 4/11 A kérdező kommentje:
(bocs, nem akartam ilyen arrogánsan válaszolni)
2016. júl. 17. 19:22
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
„Ezek a cukorszirupba mártott semmitmondások nem alkalmasak arra, hogy általuk bárki is szembenézzen a valóssággal, beleértve önmagát, maximum arra, hogy félretegyen értük egy Danielle Steel-regényt. Oravecz sikerének nincs más nyertese, mint az antidepresszánsokat gyártó óriásmultik, amelyek előbb-utóbb elragadják az általa kulturális moslékra szoktatott szingliket.”
2016. júl. 17. 19:42
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Mert ha jobban figyelsz arra, amiket tőle olvasol, az fog lejönni, hogy az "idézetei" mögött semmi mély tartalom nincs, ami bárkit is előrevinne, vagy motiválna.

Beleolvastam az írásaiba nyomott hangulatomban egyszer-egyszer, de kicsit sem éreztem jobban magam... csak annyit értem el vele, hogy felidegesített a sok giccses ömlengés a szerelemről, meg a boldogságról...

2016. júl. 17. 19:51
 7/11 A kérdező kommentje:
És akkor az általam linkelt angol lapokat is giccsesnek tartjátok?
2016. júl. 17. 19:58
 8/11 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Mert Oravecz Nóra az égvilágon semmit nem mond azzal, amit leír :D Egy ostoba, fruskáról van szó, aki semmitmondó baromságokkal tömi a kétségbeesett, emancipuncik fejét.
2016. júl. 17. 20:59
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de nem érzem úgy, hogy kaptam volna választ a kérdésre, csak a mindenki által ismert kritikát szajkózzátok, talán gondolkodás nélkül. A kérdésem az volt, mi különbözteti őt meg a többi linkelt oldaltól.
2016. júl. 17. 22:03
 10/11 anonim ***** válasza:
Különbséget vársz? Ránézésre semmi. Minden motivációs oldal a már jól ismert kliséket szajkózza, ez nem fog talpra állítani hosszútávra senkit.
2016. júl. 17. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!