Van valami különbség motivációs előadók között?
Az értékrendjükön, előadásmódjukon, megjelenésükön kívül?
Egyszer én is motivációs előadó leszek, még hosszú út áll előttem, de már most felmerült bennem a kérdés, hogyha a legtöbb motivációs előadó hasonló dolgokról beszél, akkor lényegi különbség nincsen a mondandójukban, csak az előadásmód/stílus az, ami különbözik, nem?
Gondolok én most erre a bizonyos Szabó Péterre, ő például mindent Brian Tracy-től tanult, tehát lényegében ugyan azokról a dolgokról beszél, csak a saját stílusában adja elő, a saját példáin keresztül vezeti fel a dolgokat. Mit gondoltok? Még 1 kérdés, szerintetek szükség van valamiféle végzettségre ahhoz, hogy valaki motivációs előadóként vagy úgy ámblokk előadóként dolgozhasson?
Van, mert nem teljesen egyforma emberek. Van, aki több gyakorlatias dolgot mond, van, aki ezó témákat is belekever, van, aki teljes érzelmi bullshitet nyom.
Az értékrendjük is lehet eltérő. Van, aki tényleg változást akar elérni az embereknél, de sokan csak az üzlet miatt csinálják.
Végzettségre konkrétan nincs szükség. Jó szónoknak kell lenni, talpraesettnek és nem árt egy kis üzleti érzék is. Pl. ha te a világ legjobb motivációs előadója vagy, de csak a faluházban beszélsz nálatok, azzal nem sokat érsz el. Ha meglátod a lehetőséget, hogy egy nagy fesztiválon lépj fel, mindjárt előrébb jutsz. Remélem érted, mire gondolok.
Személy szerint csak egyet kérnék: Rakj a dolgokba tényleges tartalmat! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!