Hogyan tudnék leszokni az italról?
Figyelt kérdés
Nem vagyok alkoholista.Inkább amolyan zugivó.Van egy helyem, ahova elég gyakran lejárok inni.Van egy barátnőm is, aki előtt elég sokszor lebukom, hogy iszok, állítólag meglátja a szememen, és szinte tévedhetetlen.Ott akar hagyni az ital miatt, de nem szeretném abbahagyni, sem az ivást, sem pedig a barátnőmmel nem szeretném abbahagyni a kapcsolatot.Egyébként nincs semmi okom az ivásra, jó nevelést kaptam, szinte semmi bajom nincs, de nagyon szeretek inni.A múltkor ittas biciklizés végett megbüntettek (2 napja) hogyan magyarázzam ezt meg?Ami a legfontosabb: Ha nincs bajom, csak egyszerűen szeretek inni, hogyan tudnék erről letenni?2016. szept. 4. 22:09
1/2 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok,és igazából nekem a kettős út az alkoholmentes dolgok voltak.
2/2 anonim válasza:
Én csak haverokkal szerettem sörözni, egyedül sose. Perszehogy még alig léptem ki az sjtón, lépten nyomon haverba ütköztem, úgyhogy minden szabadidő a sörözésről szólt. Aztán egy kétoldali tüdőembólia a 36. születésnapomon véget vetett a dolognak, meg az addigi életemnek is. Pedig foggal-körömmel kapaszkodtam a haverokba, a sörözésbe, a munkába, az izgágaságba, de már nem az igazi. Már az is sikerélmény, hogy újra megtanultam sóhajtani meg ásítani :D
Szóval utáld meg a rendszeres piálást. Nem vagy alkesz (azt mondod), könnyű dolgod van, csak lefoglalod magad. Senki se fog azon problémázni, ha aztán 2 hétben egyszer bele csapsz a lecsóba. A köztes idő lényege pedig csak annyi, hogy teljen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!