Nagyon sokszor sírok. Hogyan tudnék leszokni róla?
Figyelt kérdés
Sokszor az okát sem tudom, csak valamiért ezt csinálom.2016. júl. 9. 20:54
1/8 anonim válasza:
Próbáld megoldani az életedben fennálló problémákat, hogy lelkileg kiegyensúlyozottabb legyél.
3/8 anonim válasza:
szedsz valami gyógyszert?
viccen kívül az is kiválthatja, tapasztalatból mondom!
23F
4/8 A kérdező kommentje:
Nem szedek gyógyszert, és 25 éves vagyok.
Köszönöm a válaszokat!
2016. júl. 9. 21:09
5/8 Üres tükör válasza:
Ne akarj leszokni a sirasrol. Ha a felgyulemlett feszultseg igy tavozik beloled, akkor ne alld utjat. Mindazonaltal probald megoldani az eletedben jelenlevo problemakat.
7/8 anonim válasza:
Sírás alapvető emberi tulajdonság...miért kéne leszokNi róla??OMG Így adod le a feszültséget,itt nem a sírással van a baj,hanem az okával ami kiváltja ..azt próbáld meg kideríteni..Én fiú vagyok,nagyon ritkán én is szoktam,nálam általában valamely elhunyt közeli személy váltja ki,vagy szegény volt kutyám
8/8 anonim válasza:
Ha nem szültél, akkor szülés utáni depresszió kizárva, ha nincsenek olyan jellegű problemáid, amit nehezen oldasz meg, akkor ez is kizárva, akkor lehet empata vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!