Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha a szerelem pénzért megvehet...

Ha a szerelem pénzért megvehető lenne, mennyit fizetnél valaki szerelméért? És mennyit fizetnének a te szerelmedért?

Figyelt kérdés

A kérdés erejéig tekintsünk el a következő elemektől:

> A szerelem elmúlik egy idő után (/átalakul)

> Hogy kinek kell kifizetni

> Az ember tudja-e, hogy 'licitálnak' rá

_-_-_-_-_-_-_-_-

Tehát, mennyit fizetnél a kiszemelt szerelméért? És ha más is 'licitálna' rá? 50000 forint soknak tűnne? Vagy éppen bagatell összeg?

Köszönök minden kifejtős, releváns választ!

2016. szept. 3. 22:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
14%
#9 - nem érted. A kérdező elvonatkoztatott, feltételezte, hogy nem mai modern k*rvákról beszélgetünk, hanem magáról az érzésről. De egyszerűbben: adott egy csodaelixír és szerelmet okoz. Vagy lenyúlták Ámor nyilait. Vagy van 4400 ember a földön, és különleges képességeik révén... szerelmet varázsolnak két ember közé.
2016. szept. 4. 00:23
 12/18 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem az inkább ne k.rvázza le a "mai" vagy bármilyen nőket, aki azon gondolkodik, és nem tartja teljesen abszurdnak a gondolatot, hogy a szerelmet és az anyagiakat összemossa.
2016. szept. 4. 07:19
 13/18 anonim ***** válasza:
Xy szerelméért bármennyit hajlandó lennék fizetni és beáldozni. Ha őt nem ismerném és jelenleg nem lennék szerelmes senkibe valószínűleg tudnék mondani egy random összeget. Értem mennyit fizetnének? Attól függ szerelmes-e belém az illető. Ez a kérdés tőle függ és nem tőlem. Ha egy buta bányarém lennék, de a szomszéd fiú mégis belém szeretne lehet fizetne értem bármennyit. Ezt nem lehet tudni.
2016. szept. 4. 08:57
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Kb. a felét annak, mint amennyi pénzem van megtakarítva, mert azért kell a vészhelyzetekre a félretett pénz, az összeset mégsem adhatom oda. Ez jelenleg kb. félmillió forint. Ha több pénzem lenne, többet adnék, ha kevesebb, akkor kevesebbet. Kár hogy a szerelem a valóságban nem megvehető.

30/N

2016. szept. 4. 09:12
 15/18 MZ.per.X ***** válasza:
0%

Csak két baj van a kérdéssel részemről.

1. Alig van pénzem, annyiból nem veszek szerelmet.

2. Az én szerelmem még ingyen sem kell senkinek :D

Az 50 ezer lóf..sz pénz, ennyiből 2x elmész prostihoz és annyi. Ha valakinek csak ennyije van, abból nem lesz szerelem, mert oké hogy megveszi, de onnantól ülnek otthon. Akinek meg van pénze, az amúgy is megkapja a szerelmet is.

2016. szept. 4. 09:57
 16/18 anonim ***** válasza:
31%

#12 - egyrészt nem gondoltam, hogy a ku♪r^∆ (mint foglalkozás) sért téged - tudod, tőlük lehet szerelmet "venni". A példa csak arra hivatott rávilágítani, hogy NEM róluk van szó.

Hihetetlen, hogy emberek képtelenek akkora fantáziával bírni, hogy elképzeljék, hogy egy érzés becsomagolva kapható. Ez nem abszurd, abszurd az, amikor szódásüveggel esténként magadba mászol.

Évezredes legendák, mendemondák szólnak a(z ál)kuruzslókról, varázslókról, mítoszokról, amikben emberek képesek megbabonázni bárkit. Jövőbelátás meg kutyaf∆$∆ meg ezotéria, amiért az emberek képesek tényleg fizetni...

De téged sért ebben a kérdésben a felvetés is. Há' mi van veled? :D

Ja, adtam neked egy zöld kezet, hátha mentális orgazmust okoz! Legalább ez :D

2016. szept. 4. 10:22
 17/18 anonim válasza:
Az első hozzászólóval ertek egyet: lecsúszott Fásy mulatós "énekesnő" pár luxusutért szerelmes lesz. De előtte azért szétcsesz két házasságot és két gyerek lelkét. Egyszer élünk vagy mi:)
2018. febr. 14. 22:31
 18/18 anonim ***** válasza:
Mindenemet odaadnám, ha az örökre szólna a másik fél részéről is. :(
2021. máj. 9. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!