Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Barátomnak meséltem, hogy barátnőm mennyire nem szereti, hogy lányokkal beszél a barátja és mondtam, hogy ezért neki barátja mindig lekoptatja. Meg, hogy nem jár bulizni, max barátnőmmel. És hogy néha kicsit elszigeteli néha. És barátom annyit mondott kiváncsi leszek meddig tart majd, és majd megbánja, hogy nem ismerkedik meg nem bulizgat néha. (Én se nagyon szeretem ha lányokkal beszél, itt nem a barátomban nem bízok hanem abba a lányba, mert menni akart egy buliba ahova "nem mehetnék" mert, hogy kan buli, de egy másik fiú bulin is volt két lány, ugyan azok csinálják most is, és az a lány akit barátom eléggé védett meg mondta, hogy mennyire kedvesjoszivu stbstb. is ott volt az a lány felajánlotta 2-3x, hogy majd segít barátomnak termet keresni, tanulni stb. és nem barátomba nem bízok tudom nem csalna meg, de ha isznak akkor bármi lehet)2016. szept. 2. 19:05
1/1 anonim válasza:
Hát ez az utolsó jó hosszú mondat lett... xD
Valószínű, hogy a csajnak tetszik a pasid, szóval vigyázz, és légy résen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!