Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehetne boldog életem...

Hogyan lehetne boldog életem aszexuálisként? Hogyan ismerkedjek?

Figyelt kérdés
A kérdés adott; aszexuális vagyok, de nem szeretnék egyedül élni. 17 éves fiú vagyok, és aszexualitásom mellett a pszichológusom szerint valamilyen fóbiám is van, mert a szextől undorodom, tehát ez számomra lehetetlen küldetés. A gyerekeket utálom, úgyhogy ez nem is lenne baj, ugyanakkor, hogy kéne ismerkednem? Én vagyok a fiú, nekem kéne odamenni a lányokhoz, ugyanakkor nem mehetek oda, ha vannak feltételeim. Ez így nem működik...a lányok 99,99%-ának nem kellenék, abból a maradékból pedig mennyi tetszik nekem is... tehát ezért ez az ismerkedés téma eléggé lehetetlen. De akkor mégis mit tegyek? Igen, elkezdtem beletörődni, hogy egyedül maradok, én is ezt látom a legjobb ötletnek. Nagyon kivagyok emiatt, úgyhogy kéne valami segítség. Ha valakinek van valami ötlete, hogy ilyenkor mi van, az írja le, legyen szíves! Köszönöm annak, aki tud segíteni!

2016. szept. 1. 11:26
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

írhatnál esetleg..😔

16leszek/lány

2016. nov. 19. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!