Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehetne boldog életem...

Hogyan lehetne boldog életem aszexuálisként? Hogyan ismerkedjek?

Figyelt kérdés
A kérdés adott; aszexuális vagyok, de nem szeretnék egyedül élni. 17 éves fiú vagyok, és aszexualitásom mellett a pszichológusom szerint valamilyen fóbiám is van, mert a szextől undorodom, tehát ez számomra lehetetlen küldetés. A gyerekeket utálom, úgyhogy ez nem is lenne baj, ugyanakkor, hogy kéne ismerkednem? Én vagyok a fiú, nekem kéne odamenni a lányokhoz, ugyanakkor nem mehetek oda, ha vannak feltételeim. Ez így nem működik...a lányok 99,99%-ának nem kellenék, abból a maradékból pedig mennyi tetszik nekem is... tehát ezért ez az ismerkedés téma eléggé lehetetlen. De akkor mégis mit tegyek? Igen, elkezdtem beletörődni, hogy egyedül maradok, én is ezt látom a legjobb ötletnek. Nagyon kivagyok emiatt, úgyhogy kéne valami segítség. Ha valakinek van valami ötlete, hogy ilyenkor mi van, az írja le, legyen szíves! Köszönöm annak, aki tud segíteni!

2016. szept. 1. 11:26
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm, 10-esnek azt külön is, hogy elmagyarázta, hogy nekem is szükségem van a szeretetre, és nálam egyedül a szex marad ki. Szerelmes ugyanúgy lehetek és vágyom arra, hogy valakinek fontos legyek (ahogy mindenki). De tényleg köszönöm a segítő válaszokat.

Még egy dolgot tisztáznék: ugye mondtam, hogy utálom a gyerekeket, erre valaki hozzámvágta, hogy 17 évesen mi vagyok. Erre csak annyit tudnék mondani, hogy 1) magammal sem vagyok jóban, 2) 12-13 éves korig elviselhetetlen számomra az ember. Tudom, hogy milyen egy kisgyerek felnevelése, mert van egy húgom, aki mikor megszületett én 10,5 éves voltam. Nem sok, de annyira már voltam "nagy", hogy úgymond részt vettem a nevelésében és köszönöm szépen, ennyi elég volt. Plusz ugye láttam anyám szenvedését vele, úgyhogy nem, semmiképpen sem. Remélem érthető.

Még egyszer köszönöm a válaszokat, majd próbálkozom a neten pár év múlva. És nyilván, 17 évesen nem is gondoltam egyből vér komoly kapcsolatra, igazából inkább az érdekelt, hogy van-e esélyem egyáltalán találni valakit, valamikor. Próbálkozom. Köszönöm! :)

2016. szept. 1. 17:35
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

fogadd el magad!

keress aszexuális lányt!

kevés aszexuális van,de találhatsz társat,ne aggódj!

megértelek,szintén aszexuális vagyok,szeretnék társat én is ,de sajnos még nem találtam meg,pedig kitartóan keresem,kerestem! aszex30N

2016. szept. 2. 07:34
 13/21 anonim ***** válasza:
67%

". Plusz ugye láttam anyám szenvedését vele, úgyhogy nem, semmiképpen sem. Remélem érthető. "

Persze! Nagyon is érthető. Anyud nyilván veled is megszenvedett, nem gondolod? Mégis esélyt kaptál tőle az életre. De te eszt az esélyt másnak ne akarod megadni.

2016. szept. 2. 12:42
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Érthető minden, csak az a baj, hogy még csak 17 éves vagy. Még rengeteget fogsz változni és a felfogásod is alakulhat, ahogy a hormonjaid változnak, ahogy megérik a gondolkodásod, ahogy kikerülsz otthonról. Ezét nem kellene már most belédbeszélni ezeket. Én 17 évesen anarchista punknak gondoltam magam és egyetlen vágyam volt szerzeni egy motort, egy bőrdzsekit és elhúzni Ibizára /nem voltam egy okos gyerek/. Ma egy egyetemen kutatok és kiskosztümben járok konferenciákra előadni. Ég és föld a különbség az akkori énem és a mostani között pedig az is én voltam és ez is én vagyok. :)
2016. szept. 2. 13:05
 15/21 A kérdező kommentje:

"Persze! Nagyon is érthető. Anyud nyilván veled is megszenvedett, nem gondolod? Mégis esélyt kaptál tőle az életre. De te eszt az esélyt másnak ne akarod megadni."

De, velem is szenvedett, szegény. Ez van. Eszem a pénzüket, az idegüket, csak ártottam nekik. Nélkülem nem egy 105 lóerős, 6 éves Skoda Octaviájuk lenne, hanem mondjuk egy Mazda 6-os, vagy még komolyabb, plusz nincsenek ki idegileg és már lettek volna a tengerparton nyaralni talán nem is egyszer. Röviden: sokkal boldogabbak lennének.

Milyen esélyt nem adok meg? Megkímélek egy életet, mert nem engedem, hogy megszülessen ebbe az undorító világba, ahol az ember egy robot és nem lehet boldog? Én értelek, téged és mindenki mást is csak az ösztön hajt, semmi baj ez a normális! Tudom, hogy velem van a baj, amiért észreveszem, hogy mi igazán jó és mi a valóság. Csak magad miatt csinálsz gyereket, mert neked jó, de valójában ha ő meg sem születik, akkor neki jobb, mert nem szopik az életben. Erről ennyit. Nem fogod beismerni, hogy igazam van, úgyhogy hagyjuk ezt. Élj az ösztöneidnek, az a normális. Mondom, nem veled van a baj! Boldog életet!

2016. szept. 2. 22:26
 16/21 A kérdező kommentje:

14-es, ez te vagy. Én jelenleg a Mc'Donaldsban dolgozom, ugyanis nem tudok iskolát elvégezni a nyelv miatt (Ausztriában élek), de Magyarországon is csak egy szakmunkásom lenne maximum és ennyi. Nekem nincsenek céljaim, csak egy párt szeretnék (mint fentebb írtam, de beletörődöm inkább, hogy nem lesz), egy stabil munkahelyet, amivel meg tudok élni, egy kis házat és egy Mazda mx-5-öt. Ennyi. Később meg majd megnézem, hogy hol tanulhatom azt, amit szeretek (Kung-fu).

Én nem tervezek változni, mert csak 17 éves vagyok, de már most elegem van . mindenből és szívem szerint vagy elvonulnék a világ elől valahova a semmi közepére, vagy pedig vonat alá feküdnék. Mert semmi értelme az életemnek.

Ez van. Most pedig jöjjenek a gyűlölködő kommentek. :) Már nem jövök ide többet. Köszönöm azoknak, akik válaszoltak a kérdésemre és nem akarták nekem megmondani, hogy hogy érezzem jól magam.

Üdvözlet!

2016. szept. 2. 22:33
 17/21 anonim ***** válasza:
74%

"Megkímélek egy életet, mert nem engedem, hogy megszülessen ebbe az undorító világba, ahol az ember egy robot és nem lehet boldog?"

A világ olyan, amilyenné teszed magadnak! Ne akard 17 évesen eldönteni, hogy egy megszületendő gyermek mit kezd magával. És főleg ne papolj az ösztönnek élésről, amikor fogalmad sincs az élet mibenlétéről. Tudom, én is voltam világfájdalommal telt 17 éves. Ez csak egy állapot, amin mindenki átesik, amióta világ a világ. Ki fogod nőni te is. Én is voltam mindenkinél mindent qrvára jobban tudó 17 éves. Kinőttem, és ki fogod nőni te is. Ahelyett, hogy vagdalkozol, inkább próbáld meg ellesni azok titkát, akik boldoggá tudták tenni saját életüket.

2016. szept. 3. 08:27
 18/21 anonim ***** válasza:

''aszexuálisként hogyan ismerkedjek?''

neten:

[link]

acebook.net itt vannak magyar tagok is

okcupid.com -on is van fent pár magyar aszexuális

2016. szept. 9. 19:24
 19/21 anonim ***** válasza:

Szerintem ismerkedj össze azzal a lánnyal, aki írt ide neked és ő is aszex. Nem a lényegre koncentráltál a kommentjében. 😊

Ő is aszex és ha jól olvastam 20 éves.

Kezd el szeretni magad. A világ gyönyörű csak az emberek hozzáállása ami szomorú.

Mikor felébredsz egyik nap próbálj meg koncentrálni mi szép a világban: hajnali illatok, ha olyan helyen laksz a tájkép, egy egy mosoly amit az utcán látsz, egy egy elsuhanó madárka vagy ici pici állatka pl. Mókus. 😀

Borravaló egy mosolygós vásárlótól a Mekibe, biztos van ilyen napod is. Egy Mazda látványa az utcán. Annyi minden szép és örömteli van. Hidd el a mosoly megtalál mindenütt hidd el még a toileten is.Pl. a toilet mintája olyan, mintha mosolyogna. Gyerekként nem tudom ti játszottatok e olyat, hogy az utcán lévő alakzatok mire emlékeztetnek. Én emlékszem a vasúton míg vártuk a vonatot a padló mintázata olyan volt, mint a táblás csoki, akkor ritkán ettünk olyat.

A gyermeki ént táplálni kell, nem szabad elengedni, mert így tudod meglátni és rácsodálkozni a világ igazi szépségére.

2016. szept. 15. 05:46
 20/21 anonim válasza:
Én is aszexnek tartom magam.Nagyon nehéz nekem is. 17/L
2016. szept. 27. 00:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!