Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Te érzelmes ember vagy?

Te érzelmes ember vagy?

Figyelt kérdés

Arra vagyok kíváncsi nektek mennyi érzelmetek van, egy nap mennyi érzelem megy át rajtatok egy napon.

Nagyon érzékeny vagy? Szoktál bűntudatot érezni ha rosszat teszel? Nem érdekel semmi, bármit megteszel hogy elérd a célod érzéketlenül? Tudsz szeretni?

Élvezed ha mások szenvednek? Szeretsz segíteni másokon?

2016. aug. 30. 17:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Lehet, ilyen védelmi mechanizmus, így enyhíti az én fájdalmaimat is. Bár nem kell nagyon elvetemült dolgokra gondolni, nem tartok "annál" a szintnél.
2016. aug. 31. 22:19
 12/12 anonim ***** válasza:

Én rendkívül érzelmes és empatikus vagyok. Jobb agyféltekés vagyok, de igen erősen reális. Szeretem a koffeinos dolgokat, a kávét, az energiaitalokat. Ha iszok, nagyon beszédessé válok. Szeretek finomakat enni, de ugyanakkor nagyon vigyázok az alakomra. Szeretek dolgokat megismerni. Szeretek új emberekkel megismerkedni. Szeretem az illúziókat, de nem szeretem ha átvernek, becsapnak. Nagyon hamar át tudom venni a dolgok hangulatát.

23/F

2018. jan. 9. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!