Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért idegesednek fel a...

Miért idegesednek fel a férfiak vezetés közben?

Figyelt kérdés

Szabadnapos voltam és elmentem a pasimmal a munkahelyére egyet.A munkája,hogy kb egész nap(6-8-10-12 óra,mikor hogy halad) vezet különböző címekre és sürgősségi leveleket ad le.Megértem,hogy siet mivel nem fix munkaprogram,akkor végez mikor elintézte az összes csomagot és nem igen megy város közt sem 80 alatt,de elég mókás amikor kiakad vezetés közben szinte 5 percenként és a következő aranyköpések hagyják el a száját.

"Nézd meg BMW van alatt és szarozik 30-al előttem,ez nem igaz."

"A friss pilótákat csak hármasig tanítják kapcsolni?"

"Te csak szoríts le az útról jelzés nélkül,hogy kötnének kocsi után"

"Ezt csaj vezeti,nem kapja a váltót"

"Szerencse,hogy te ennyire ráérsz barátom,anyósodnak viszed a gyógyszert?"

"Úgy te csak állj meg az út közepére,hogy a jó Isten folytatna szexuális viszonyt veled!"

"Ez mégis kit fizetett le,hogy közlekedni engedjék?"

A magánéletben nyugodt ember,de vezetés közben folyton kiakad.Nem érti,hogy nem siet mindenki és nincs mindenkinek olyan vezetési tapasztalata,hogy 80-100 al kerülgesse az autókat.

2016. aug. 30. 11:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
azert mert az utakon néha annyi inkompetens idiotaval lehet találkozni, hogy az már fáj... csak az a baj, hogy a néha elég gyakran van :D Például a mai nap vezetek szépen, nyugodtan. Elottem szarakodik egy Astra 0,2 km/h- val az egyenes uton. Mikor probalom elozni rámhuzza a kormányt , joforman le kellett hajtanom az árokba... Egy utcat mentem, es jon egy kovetkezo paraszt aki nem ad elonyt... En végtelenul nyugodt ember vagyok, de ami sok, az sok.
2016. aug. 30. 13:07
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sokaknál ez alap dolog, még nálam is, hogy ha én sietek akkor mindenki b&szhatja az anyját, de ha meg ráérek akkor meg lassan nyugodtan haladok, pedig máskor az ilyenek húznak fel...

Most ez ilyen.

És akkor erre rájön az, hogy sokan úgy vezetnek, hogy 2 nagy pofont minimum megérdemelnének, aztán jópáran meg úgy, hogy nem is szabadna vezetniük...

De ez csak a kormány mögött derül ki igazán. Én sem értettem fater mit idegeskedik már annyit... ha' nyugi van vazze, aztán mikor te vezetsz akkor NÉHA a nagy rongybatekert lóf&szt van nyugi :)

Bár legtöbbször nem idegeskedek, mert élvezem a vezetést és ennyi, bár leeht azért, mert nem olyan régi a jogsim.

Bár ahhoz képest, hogy 3 szor buktam... folyton a fejem fogom, hogy mit művelnek az emberek az utakon... Érdekes.

2016. aug. 30. 16:00
 13/14 anonim ***** válasza:

Tényleg sok mindent el árul ez.

Pl sogorom is idegbeteg soromponál,hogy várni kell.

Unoka tesom meg tök nyugodt .Pedig neki még kevesebb a szabad ideje.

2016. aug. 31. 02:12
 14/14 MZ.per.X ***** válasza:
100%

".Nem érti,hogy nem siet mindenki és nincs mindenkinek olyan vezetési tapasztalata,hogy 80-100 al kerülgesse az autókat."

Az lehet hogy nincs, de sokan olyan lassan, bizonytalanul, kiszámíthatatlanul vezetnek, hogy életveszély a közelükben lenni. A túl gyors vezetés mellett az is rossz ha valaki nem képes felvenni a forgalom dinamikáját.

Amúgy meg, én még biciklivel is mindig idegesen érek be munkába. Elém fordulnak, rám nyitják az ajtót, a másik biciklis kiugrat elém az útra szemben, a gyalogok a bicikliúton csámpázik cikkcakkban. De sokszor még gyalogosként is ideges leszek a sok hülyétől.

És akárhogy nézem, az emberek jelentős része alkalmatlan a vezetésre vagy pont a bizonytalansága, vagy a túlzott agresszivitása miatt.

2016. aug. 31. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!