Túl gyerekes vagyok. Mit tehetnék ellene?
Sok ember mondta már,hogy nagyon éretlen gondolkozásom van.
Pl.: Adott egy beszélgetés felnőttekkel,nálam idősebb emberekkel vagy éppenséggel akárkivel.
Általában én mindig más véleményen vagyok mint a többi ember az adott témával kapcsolatban. Erre rögtön az a reakció: nagyon gyerek vagy még. Nem látod reálisan a dolgokat.
Persze belátom, hogy nagyon tapasztalatlan vagyok az élet számos területén. Ebből kifolyólag nyilván másként látom a helyzetet.
Azért is megkaptam már a gyerekes jelzőt mert hirtelen haragú vagyok.
Sokszor hamarabb cselekszem és csak utàna gondolkozom.
A gyerekes gondolkodásom, viselkedésem "elmúlik" majd ha többet tapasztaltam? Vagy aki gyerekes az az is marad?
17/L
Addig leszel az amíg megteheted és a környezeted engedi ezt.
Mert tegyük fel,holnap a szüleid kirúgnának otthonról,akkor többet nem tehetnéd meg.
Az, hogy egy két témában más a véleményed még nem feltétlenül jelenti azt, hogy gyerekes vagy. Ezt csak azok az emberek állítják rólad akikben nincs annyi intelligencia, hogy meggyőzzenek egy vita során.
A hirtelen harag se feltétlenül jelzi, hogy gyerekes vagy rengeteg komoly felnőtt is az.
És ha gyerekes is vagy? Nem ártasz vele senkinek, lesz még időd felnőni, ne siess!
Az a baj, hogy nem tudjuk, milyen témákról van szó. Lehet, hogy igazad van. Lehet, hogy nincs. Írnál pár példát?
A hirtelen harag ellen próbálj meg tenni, mert rossz következménye is lehet. Számolj el tízig, mielőtt cselekszel vagy keress valami hasonló módszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!