Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket milyen viselkedés...

Titeket milyen viselkedés irritál?

Figyelt kérdés

Engem a cigányos hangos és az idióta megszeppent kislányos viselkedés az amitől gyilkolni tudnék

Na és nektek?

2016. aug. 25. 21:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

A cigányos hangos, meg a mindig mindent mindenkinél jobban tudó...

Én megszeppent és visszahúzódó vagyok egyébként, szóval engem nagyon utálnál XD

18L

2016. aug. 25. 21:52
 2/12 anonim ***** válasza:
Az ha valaki okoskodik és mindig csak a saját igazát hajtja:| Ki lehet a világból kergetni vele:/
2016. aug. 25. 21:58
 3/12 anonim ***** válasza:

Engem maximálisan az idegesít, ha valaki többre tartja magát a környezeténél, de főleg úgy, hogy nem is tud semmivel sem többet.

Tehát röviden, ha beképzelt az illető, a semmire.

4/12 anonim ***** válasza:
Engem a kényes kis libák akik nyávognak meg sikonganak meg azok akik megjátszák magukat.
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem akármilyen megszeppentre gondolok, hanem kb mint az osztálytársam.. Felszolitjak es daadog ugy beszel mint valami foggyos es ha nemtudja a valaszt sírni kezd.. Szegeny nagyon gaz ><
2016. aug. 25. 21:59
 6/12 anonim ***** válasza:

- Mi a gond?

- Áhh, semmi...

2016. aug. 25. 21:59
 7/12 anonim ***** válasza:
Engem a kétszínű,mézesmázos! :D Én elviselem ha valaki visszahúzódó,ha hangosan kommunikál,ha okoskodik stb.,szóval elég tág tűrésű vagyok! Viszont attól fél másodperc alatt padlón vagyok,ha valaki csak nekem/csak XY-nak a legtündéribb oldalát adja (olyan rájátszással,hogy vadidegennek feltűnik),miközben egy aljas dög.
2016. aug. 25. 22:01
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki mindent jobban tud mint más, de legfőképpen ha nem tudja beismerni ha hibázott, mindig mentegetőzik. Bezzeg ha a másik hibázik azt évekig felemlegeti neki... húúúú már rágondolok és ütnék. :D
2016. aug. 25. 23:08
 9/12 anonim ***** válasza:

az annyira félénkeket,akik már bunkók a félénkségük miatt.

pl köszönök vagy megszólítom,rám néz megvan a felismerés,de a szája már nem reagálja le.

2016. aug. 25. 23:30
 10/12 anonim ***** válasza:
2016. aug. 26. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!