Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Női lelkem lenne?

Női lelkem lenne?

Figyelt kérdés
Nagyon érzékenynek, empatikusnak születtem, meg néha olyan szeszélyes tudok lenni, mint egy nő. Félreértés ne essék, 100%-ban hetero vagyok. De néha tényleg ,,nőiesen" viselkedek valamiért...

2016. aug. 21. 16:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is hetero vagyok, hasonlóan vagyok én is. A következő életemben 100%-lékban nő akarok lenni. :D Egyébként engem nem zavar ha poénból is le "kislányoznak" nem tudom, hogy miért és keresztbe teszem mindig a lábam :D akkor nekem is női lelkem van? :)
2016. aug. 21. 16:54
 2/5 A kérdező kommentje:
A mozdulataim, hangom, minden egyéb más férfias. Ja, és nem akarok nő lenni, jól érzem magam férfiként. :D
2016. aug. 21. 16:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondanám hogy női lelked lenne,csak az társadalom hajlamos azt hinni hogy ilyen egy női lélek.Mert hát a férfiak ugye próbálnak érzelemmentesnek,erősnek látszani,a negatív érzelmeket kerülni.Szóval ne aggódj!Veled minden rendben van! :)
2016. aug. 21. 17:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Nincs női lelked. "Női lélek", "férfi lélek", ezek végtelenül leegyszerűsítő fogalmak (úgy is mondhatnám, hogy "egybites", hiszen össz-vissz két állapota van: női, vagy férfi). Millió féle nő van és millió féle férfi, és még a nagy átlagban felfedezhető eltérések is legnagyobb részt a két nem eltérő neveltetéséhez köthetők.
2016. aug. 21. 17:29
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ezek sztereotípiák. Nem attól lesz vagy nem lesz valaki nő, hogy ilyen. Én pl. abszolút nem vagyok empatikus, sem hisztis, mindig nyugodt, kiszámítható, célratörő vagyok, aki hideg fejjel gondolkodik. És nő vagyok. Most akkor nekem van férfi lelkem?

Felesleges az ilyen kategorizálás, simán lehet egy férfi is érzékeny, szeszélyes, hisztis is.

2016. aug. 21. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!