11/15 anonim válasza:
Ezt nem tudom honnan szedted... de én ilyet még soha nem tapasztaltam. Olyannal volt dolgom hogy pár primitív magyar bunkó módon beszélt az külföldiekkel mert nem érették egymást, és gondolom kínos volt a helyzet... aztán magyar szokáshoz híven ha nem tudok valamit akkor gyorsan támadjuk a másikat...
12/15 anonim válasza:
Készült tudományos szintű felmérés, és az jött ki, hogy a magyarok leginkább a németeket kedvelik az összes többi nép közül, ergo többségében nem utálják.
13/15 anonim válasza:
én most inkább az osztrákokra fogok kitérni, azért valamennyi hasonlóság van bennük és németül is beszélnek.
A magyarok nyalják az osztrákok seggét, de minden németül beszélő emberét, dtehát ide a németek is beletartoznak, csak mert ők gazdagabbak, jobb ott az élet stb.
Az osztrákok meg lenézik a magyarokat, csóróknak tartanak minket, tolvajoknak stb. Mi meg a románokat nézzük le. Már aki mert én nem nézek le senkit és nem is istenitek senkit, úgy általánosságban.
14/15 Krisztina2005 válasza:
Mert egy hazug bunkó beképzelt állatok én Német országba lakok de minden németet utálok beképzelt köcsögök
15/15 Millei Renátó Károly válasza:
Én nem utálom, hanem inkább rohatt irritálónak tartom őket a stílusuk miatt...(beképzeltek, bunkók, folyton sört isznak és olyan szar és nevetséges kiejtésük van egyes németeknek hogy amikor a német tanár beszél (a német tanár német, csak tud magyarul is) az osztálytársammal szarrá röhögjük magunkat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!