Én se szeretem őket, azért, mert bunkók. A német turisták például állandóan ordibálnak egymásnak a buszon, a boltban, még akkor is, ha a társuk egy méterre áll tőlük. Bárkin simán átgázolnak, előrefurakodnak a sorban. Persze lehet, hogy ez csak engem zavar ennyire, mert nem bírom a zajt, meg nem vagyok elég közvetlen, vagy valami...
2009. szept. 11. 20:15
3/18 anonim válasza:
Mert pl a Balcsinál van egy csomó bunkó német fiatal, akik lenézik egyész Mo-ot , és azt hiszik, hogy itt ők bármit megtehetnek és mindent megrongálnak stb, nekik itt semmise "szent". És egyébként lenéznek minket nagyon. Meg az osztrákok is. Tapasztalatból mondom, beszéltem egyszer erről egy osztrák ismerősömmel.
2009. szept. 11. 20:16
4/18 anonim válasza:
nem ismerem a magyarok többségét :)
én nem vettem észre, hogy nem szeretnék őket. olyan emberrel találkoztam, akiknek előítéletei vannak.....de nem csak a németekkel szembe.
2009. szept. 11. 20:16
5/18 anonim válasza:
Én magyar vagyok és nagyon-nagyon szeretem a Németeket!
2009. szept. 11. 20:22
6/18 anonim válasza:
az én városomban mindenki szereti a németeket. minden nyáron jönnek Münchenből. amúgy lehet az is ok hogy ha Hitler nem lett volna akkor most egybe lenne az ország. és a Hitler utálók (akik elég sokan vannak) megbélyegzik magukban egész Németországot (én nem szeretem Hitlert sőt! de a németekkel semmi bajom)
2009. szept. 11. 20:23
7/18 anonim válasza:
Semmi bajom a Németekkel.
Úgy mint a Magyarok közt a Németek közt is van bunkó is meg normális is.
2009. szept. 11. 20:54
8/18 anonim válasza:
Nekem sincs bajom különösebben a németekkel/osztrákokkal, de nem is keresem a társaságukat.Az tényleg durva, h itt Magyarországon utolsó paraszt módjára viselkednek.És ez az egymással kiabálás tényleg nagyon igaz.A múltkor vonaton utaztam egy csapat német is tt volt...pff.hát én szégyeltem magam helyettük..Egyébként meg nem kell foglalkozni velük, ha lenéznek, nézzenek le.Ennyi.
2009. szept. 12. 09:20
9/18 anonim válasza:
Nemtom, nekem egyszerüen azért nem szimpatikusak, mert elég kifordított az ízlésük, a német nyelvet utálom, de atól függetlenül a kobra 11-et szeretem nézni :D
2009. szept. 13. 00:35
10/18 anonim válasza:
Azért mert balfa5z sudribunkók.Amúgy ahol lakom elég sok turista fordul meg, elsősorban Németek, Horvátok, Bosnyákok, Szerbek,Csehek, az utóbbiak teljesen kulturáltan viselkednek, pont úgy mint mi Magyarok is, de a Németeket már kb 10 méter távolságból észre lehet venni mert ordibálnak ezerrel, akár az utcán, buszon, ABC-ben mintha halláskárosultak lennének.Egyébként meg beképzeltek a nagy semmire és ezt mindenhol meg is akarják mutatni.Mellesleg a többségük elég csúnya is :DDD
Annak a válaszolónak pedig, aki a "Magyar" szót kisbetűvel írta, a "Német"-et viszont naggyal, azt üzenem, hogy sztem csomagoljon és költözzön akkor ki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!