Én német származású magyar vagyok, alias sváb:D, így Magyarország után Németországot a második hazámnak érzem. Szeretnék kilátogatni huzamosabb időre, jobban megismerni a kultúrájukat. Nekem nagyon szimpatikus nép, a kitartásuk, a precizitásuk és az összetartásuk miatt. A nyelvet is nagyon szeretem, logikus felépítésű, szép nyelv. Ott nem az van, hogy egyik német fujjol a másikra, hanem összefogás. Ez meg is látszik az ország fejlettségén. Illetve, én már beszéltem több némettel, és normális, kedves emberek voltak. Így én kijelenthetem, hogy szimpatikusak nekem.
2010. márc. 14. 21:18
12/18 A kérdező kommentje:
igen, nekem is ez a véleményem, mint az utolsó hozzászólónak:)
2010. márc. 14. 21:55
13/18 anonim válasza:
Én is szeretem a németeket! Kultúrált rendes fejlett nép!
Szerbiai magyar vagyok! nem sőrőn látok németeket a városban de a nagynénim az Németországban él. Majdnem minden évebn el jönnek hozzánk! És látszik mennyire neveltek és rendesek! Az itteni emberek a cigaretta csikket szanaszét dobálják, ők nem, szépen oda mennek egy szemeteshez és bele dobják (nem mellé, bele!) Én nagyon szeretem őket! Tulajdon képpen lehet hogy egy kicsit Hitler "leégette" a népét de rendesek!
2010. márc. 14. 22:02
14/18 anonim válasza:
Talán azért, mert belepisilnek a Balatonba =D Én szeretem őket, van német ismerősöm, több is, akik jófejek =)
2010. márc. 14. 22:34
15/18 anonim válasza:
21:18-as vagyok: én is belepisilek a Balcsiba... hiába a német vért nem lehet megtagadni :D:D
2010. márc. 14. 23:08
16/18 anonim válasza:
Nem csak szeretem, hanem már-már rajongok a német dolgokért, kultúráért,nyelvért, stb., stb., német céghez mentem dolgozni, a nyelvüket imádom. Párom is német származású, pedig ezt még a fellángolásnál nem tudtam. Órákat tudnék mesélni:)).
De az én hazám Magyarország, mindig ez lesz a legszebb táj, ahol élhetek!
2010. márc. 15. 01:02
17/18 anonim válasza:
Én szeretem a németeket.Éltem ott,szimpatikus nép.
2010. márc. 26. 00:26
18/18 anonim válasza:
Amikor nyaralni voltam Hajdúszoboszlón, akkor a hotelben felvettem nèmetek voltak. Rengeteget piàltak, hangosak voltak, ès rèszegen szètvertèk a szobàt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!