Csak én undorodok, félek az olyan emberektől akikből sugárzik az önbizalom?
Vannak emberek akiknek olyan kiállásuk formájuk, arcszerkezetük, bármikor észrevehetik rajtam a hibát, kinevethetnek.
Olyan érdekesek ezek,látszik a mozgásukon, gesztusaikon hogy erősek és számomra félelemkeltőek. Ha ilyen van a környezetemben tudat alatt meghunyászkodok neki. Lehajtom a fejemet, kerülöm a szemkontaktust félek. Ugyanakkor szeretném bántani is az ilyeneket, mert idegesítenek.
Mert így próbálják leplezni a félelmeiket és az önmagukkal való elégedetlenségüket.
De ez nem evidens? Te néha körül is szoktál nézni a világban, amiben élsz, vagy csak úgy jössz-mész az utcán?
Én alapvetően úgy állok az ilyen emberekhez, hogy semmiben sem értékesebbek (ha bunkó lennék, azt mondanám, hogy ugyanolyan büdöset sz...szóval érted :D).
Az ilyen nagyképű, egoista, Christian Grey típusú, magát érzelemmanipulátorként determináló, de valójában kókler macskajancsik semmilyen tiszteletet és bálványozást nem érdemelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!