Miért veri magát egy pasi, h három diplomája van, ha se kecója, se autója 31 évesen?
Figyelt kérdés
Csak a bulizás2016. aug. 23. 16:35
11/14 anonim válasza:
Ha már van diplomája és ki van gyúrva akkor valamit feltud mutatni. Én is tudnék chatelni, ha akarnék, ettől még nem könnyebb az életem. Ennek az embernek a hozz állása valóban gáz, de ezt nem a korára vagy a vagyontárgyaira vagy a diplomáinak a számára kell visszavezetni, hanem egyszerűn egy fabatkát sem ér a személyisége. Ilyen egyszerű. Ilyen emberek mindenféle rétegben előfordulnak.
12/14 anonim válasza:
Ha nem lenne diplomája és helyette lenne autója és háza, akkor meg az lenne a bajod, hogy arra veri magát:D
13/14 A kérdező kommentje:
11.valószínű igazad van. de ő húz egyenlőségjelet a diploma és intelligencia közé
2016. aug. 23. 17:34
14/14 MZ.per.X válasza:
Hát akárhogy nézem, elég ritka az, akinek 30 évesen saját "kecója" van, főleg hogy az 10+ milliós kiadás.
Az autó is olyan dolog, hogy valakinek kell, valakinek nem.
Na meg ugye, kinek mi a prioritás. Én simán meg tudom érteni azokat is, akik inkább kiélvezik az életet, nem garasoskodnak, és nem csak azzal telik el az életük hogy robotolnak csak hogy a végén saját házban dögölhessenek meg bármilyen élmény nélkül.
Felmutatni az életben miért csak drága anyagi javakat lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!