Van köztetek hozzám hasonló beteges álmodozó?
váltsd valóra.
nem olyan nehéz,ha kellően elszánt vagy.
nekem is volt egy olyan álmom,hogy kigyúrva repesztek egy menő kocsival mellettem egy fullos 10 pontos bombázó akinek a csupasz combját simogatom vezetés közben és szól a kedvenc számom.
26 éves koromra össze is hoztam,aztán jött a következő álmom végrehajtása.Ennyi az egész.
Aztán van még egy álmom.
120 nő felcsípése és megdugása.
Azért 120,mert Cassanova is ennyit blokkolt életében.
Most tartok 55nél,úgyhogy még van hova fejlődnöm,de nem sietek mert tudom hogy valóra tudom váltani.
Sima vállalkozással.
Felderítettem a piacot és kerestem azt a rést azt a terméket,azt az igénykört,szolgáltatást bármit amire nagy a kereslet,de kevés a kínálat,vagy nem kielégítő a minőség.
Amikor megtaláltam már csak annyi volt a teendő,hogy vettem/csináltattam belőle sokat,lehetőleg a gyártótól,aztán eladtam közel dupla áron,vagy amennyiért tudtam.
És igaz nem 8 órás meló az ilyen,hanem 12,akár 16 az első években,de ha magadnak dolgozol másképp telik az idő,mert tudod,hogy megéri.
De igazából a kapcsolatrendszer az ami megfizethetetlen és az első számú út a pénzhez.
Azt kiépíteni és fent tartani,pótolhatatlanná tenni magad a művészet nem a sima munka,mert arra bárki képes.
én mert híres sztár akarok lenni
csak kár hogy a gyakorikérdés nem tud ebbe segíteni ha meg tud az emeilemre kuldjenek kérdéseket ha tudom megválaszolom amúgy a hannah monntana a film az elképzelt híressé válássom
amúgy miley cyrus
de i looked you utolsó dal zenéje
és a the climb az inspiráló zenéim hátha sikerul híresnek lennem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!