Ciki, hogyha 13 évesen félek a szellemektől meg ilyenektől?
Figyelt kérdés
Kisebb koromban mindig néztem iyen biztonsági kamerás meg mindenféle ilyen szellemes videókat és akkora nyomot hagyott bennem hogy most is félek.Fog ez változni?Vagy mivel változtathatok jómagam ezen?Mostanában már rá sem merek kattintani egyre sem:megnézném őket de nem merem.Szóval valaha ez változik majd?13F2016. aug. 23. 13:05
11/12 anonim válasza:
1. szellemek lelket vannak
2. nem kell felni toluk jo vannak rossz indulatu szellemek is de bantani csak ijesztegetessel tudnak testileg nemhiszem...
3.meg ritka hogy 5 meterrel arrrebb megy egy szek meg ilyenek...
4.mier lenne ciki?
12/12 anonim válasza:
utso vagyok szerintem nezz utana a szellemekkel kapcsolatos vilagnak, lelkeknek, meg ennek az egesznek persze nem kell elhinni minden masodik baromsagot se, lehet ha majd tobbet tudsz roluk majd nem fogsz felni annyira, velem is igy volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!