Mi volt az az esemény, reakció ami miatt nagyot csalódtatok egy barátban vagy rokonban?
Családtag halála,a temetésre összeraktuk a pénzt és nekem hiányzott 15ezer ft.Mondtam,hogy majd odaadom jövő hónapban a hiányzót pótoljátok már ki addig.Erre a nővérem.Rendben én kipótolom,de 2 tanú előtt írásos elismervényt kérek az összegről.
Köpni nyelni nem tudtam,mert soha senkivel szemben nem érdemeltem ki ilyen szintű bizalmatlanságot,főleg nem egy családtagtól egy testvértől és főleg nem ilyen piti összeg miatt.Mondtam neki,akkor köszi nem kérem és kértem kölcsön az anyósomtól,amit 2 hét múlva vissza adtam.
Először azt hittem hogy a szerettünk halála miatt viselkedik ennyire nem normálisan mert ki van akadva ahogy mindenki,de azóta is ilyen ellenséges velem,amit senki nem ért a családban.
Ugyanakkor meg hív,hogy gyertek át ebédre stb,de most ezek után kb a kutya se kíváncsi rá,mert életemben először kértem szívességet tőle és ez volt rá a válasza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!