Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek a szégyenlősség...

Mit tegyek a szégyenlősség leküzdése érdekében?

Figyelt kérdés

Nagyon, de nagyon szégyenlős vagyok. Szinte a családomon kívül nem is beszélgetek senkivel. Közösségbe se járok szívesen, kellemetlenül érzem magam tömegben stb...stb...

16/F

2016. aug. 21. 20:02
 1/4 anonim válasza:
Sportolj napi szinten! Egy pszichológust is felkereshetsz.
2016. aug. 21. 20:17
 2/4 anonim válasza:
A sport az nagyon jó dolog. Ártani, nem árt. De nálam a szégyenlősséget nem csökkentette. Pszichológusok? Hát vannak ezrével és piszok nagy szerencse kell jót kifogni. Vagy lehet próbálkozni sorban az összesnél. Csodákra ők sem képesek. Nekem volt kb. 10-20 pszichológusom. Az egyikbe titokban szerelmes voltam, de ez mellékes, a lényeg hogy vártam a napot amikor fogad engem. Aztán az esetek felében én köszöntem el, máskor meg ők mondtak le rólam. És most már valahogy nem vágyom több pszichológusra. Kenyérre kennek, mint a vajat aztán "viszlát, minden jót!"
2016. aug. 21. 20:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Van egy ismerősöm, annyi idős mint te és ő is hihetetlen szégyenlős. Amikor megismertem rám sem mert nézni, alig szólalt meg :D Balszerencséjére én pont az vagyok, aki ezt nem hagyja annyiban és próbálok neki segíteni, hogy kicsit megnyíljon. Persze csak annyira amennyire neki még nem kényelmetlen, mert régen én is pont olyan voltam, mint ő és tudom, hogy ezt nem szabad erőltetni.

Az első válaszolónak igaza volt a sportban. Sok emberrel megismerkedsz ha sportolsz és ha nem is hiszed, egy idő után megnyílsz majd tőle. A pszichológus az meg felesleges. Én is jártam de semmit nem értem el vele. Talán még rosszabodott is a helyzet.

2016. aug. 21. 20:59
 4/4 anonim válasza:
Nagyon jól esett, hogy írtál. Gratulálok annak az ismerősödnek akit rendbe hoztál. Biztos hálás neked. Nekem eddig az életben egy nőnél lett volna komoly esélyem, ami viszont túl komoly lett volna számomra. Ennek a nőnek a ruhatárán kívül semmilye sem volt és azt várta, hogy végre valaki őszintén megszeresse az apja pénze miatt. Nem volt reménytelen, de megüzentem virágnyelven a familiának, hogy ha 100-szor átváltozik, akkor sincs rá igényem. Remélem, te ennél értelmesebb vagy. : )
2016. aug. 22. 03:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!