Ti ismeritek a Vitiligo nevu borbetegseget? Mi a velemenyetek rola?
Figyelt kérdés
Elitelitek? Es ha a baratod vagy te vitiligos lennel es elsonek lennetek egyutt a parotokkal,szegyelnetek a testeteket a masik fel elott?2015. dec. 15. 20:47
1/3 anonim válasza:
Nekem az van. Ez egy autoimmun betegség, nincs rá gyógymód.
Sőt, tüneti kezelés sincs.
Így én megbarátkoztam vele. A barátom szexinek és különlegesnek tartja. Eddig 3 pasim volt, senkit nem zavart. Mind ezen az állásponton volt.
Nem e miatt szeretnek vagy sem, bár az igaz én is néha szégyellem. De ez van, ha valaki szeret így fogad el.
2/3 anonim válasza:
Tulajdonképpen szinte szó szerint megegyezhetne a válaszom az első hozzászólóéval. :)
Az én párom is szexinek tartja, korábbi kapcsolataimban sem okozott problémát. És bár én is szégyellem néha, de mivel tenni ellene úgysem tudok semmit, általában túl is lépek a kellemetlen érzésen.
3/3 anonim válasza:
Én kifejezetten szeretem. Mondjuk nekem pont hogy egy sötétebb foltom van, s az is csak a bokám mellet. :D [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!