Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miert labad konnybe a szemem...

Miert labad konnybe a szemem ha zavarba jovok? Normalis?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy van egy hasonlo kerdes itt, de arra sem erkezett igazan jo valasz, legalabbis velem mas a helyzet mint a masik taggal.

Hogyha viccet mondok de nem ertik, vagy visszakerdezik amit mondtam mert nem hallottak, majdnem elestem es egyeb szamomra zavarbaejto szituaciokba kerulok akkor nem eleg, hogy elpirulok hanem a szemem is konnybe labad.

Nem konnyezek, vagy ilyesmi csak nedves lesz a szemem. De nagyon zavaro, mert ugy nez ki minta sirtam volna..

Nem igazan tudtam masmilyen kategoriaba biggyeszteni a kerdest, mivel nem vagyok benne biztos hova is illene.

Van valakinek meg hasonlo problemaja?

15/L

2012. nov. 9. 20:56
 1/3 A kérdező kommentje:
Vaaa, minta helyett mintha-t akartam irni. :D
2012. nov. 9. 21:06
 2/3 anonim válasza:
Ez természetes, nekem is van néha ilyenem. Amikor valami miatt nagyon égek, vagy bedugul a fülem, akkor könnybe lábad a szemem. :s Rossz érzés, de ki lehet bírni. :) Felmerülhet az a megoldás, hogy kinövöd, de más tanácsot nem tudok javasolni, ez egy veled született adottság, tisztelni kell! :)
2012. nov. 9. 21:54
 3/3 Loisz válasza:

Szerintem a túlérzékenység jele és 14-20 éves kor körül a legjellemzőbb. Sokan küszködnek ezzel.

Az, hogy majd "kinövöd" bizonyos fokig jó válasz, mert valóban az évek alatt szerzett edzettséggel el tud múlni, pláne, ha akarod is.

Egyébként sokkal szimpatikusabb jelenség, mint az érzéketlenség !

-Nem kell szégyellni, szerintem megható, ha látom valakinél.

Próbálj erre is gondolni, ne csak a negatív oldalával foglalkozz.

-Azt gondolom segít, ha belsőleg, lelkileg erősen próbálsz úrrá lenni rajta,- azzal, hogy próbálod "természetesnek" elfogadni,- de nem belenyugodni.

Mindig csodálom azokat, akik annyira "természetesek" tudnak lenni, hogyha valami "bakiba" esnek, elsőnek nevetnek önmagukon ! ekkor nem fokozódik a zavarba-ejtés kellemetlensége. :) - Én is másoktól tanulgattam ezt és sikerrel...

Valahogy a "nagy-orrú" elve alapján: "magam kigúnyolom, ha kell..." és én ebben a témában úgy folytatnám, "főleg azért, hogy így másokat megelőzzek vele...' :) Ha már nem fog zavarni, hogy könnybe lábad a szemed,- lassan el is fog múlni, szerintem,... nálam így történt. :)

Sok sikert!

Loisz

2012. nov. 23. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!