A melegek házasságáról miért nincs népszavazás? Ha lenne, mire szavaznátok?
Támogatnám sőt még az örökbefogadást is.
Sokkal jobb lenne a gyerekeknek is mivel legalább szerető családban nőnének fel.
Akik nem engednék, hogy melegek fogadhassanak örökbe(amit egyébként meg tehetnek most is egyedlülállóként)azok mivel tudnák ezt indokolni? Nem lenne jobb annak a gyereknek egy szerető közegben felnőni, normális körülmények közt mint egy árvaházba?
Milyen rossz példáról beszélek? Attól, hogy melegek a nevelőszülei ő nem lesz meleg. Ez nem olyan dolog amit elles az ember...
Ki a f-szomat érdekel a melegházasság? Mármint abszolút támogatnám, ha lehetőség lenne rá, de szerintem komolyabb dolgok is vannak, amikre érdemesebb lenne népszavazást áldozni. Vagy mondjuk az abba beleölt pénzt.
A melegházasság legalizálása amúgy sem fogja pikk-pakk megszüntetni a melegek elleni erőszakot vagy kiközösítést, bántalmazást vagy előítéleteket.
Én támogatnám.
23/N
És valóban, jogos az a válasz, hogy nem a házasság miatt viselkedik bárhogy az ember az utcán, ha van kedve megfogja, meg persze, ha van mersze, de nem a papír miatt.
Én támogatnám. Nem is értem, miért nem szeretheti egymást két ember szabadon, miért nincsenek ugyanolyan jogaik, mint egy férfi - nő párnak.
Az örökbefogadást is támogatnám. Akik szerint ez megkavar egy gyermeket, azoknak van egy sztorim:
Van egy nagyon kedves meleg férfi ismerősöm, akinek van egy legjobb nő barátja. Együtt nőttek fel, 30 éve ismerik egymást. A férfi mindig is család centrikus volt, sajnálta, hogy nem lesz gyermeke. A hölgy sem találta meg élete párját 33 éves koráig, és ő is vágyott a gyermekre. Már 2 éve együtt éltek legjobb barátokként, mikor is közösen gyermeket vállaltak. Igaz, hogy testiség sosem volt köztük, de lelki téren olyan jól megvoltak mindig, olyan boldog harmóniában éltek, hogy úgy vélték, nagyon jó otthont biztosíthatnak egy gyereknek. Így jött a mesterséges megtermékenyítés. 4 éves gyönyörű kisfiuk van, aki egy hihetetlen boldog, kiegyensúlyozott kisfiú! 3 - an igazi családot alkotnak! A csavar még az, hogy közben apukának lett egy komoly párkapcsolata. Az új partner nem él velük, de rengeteget van náluk, sokat foglalkozik a kicsivel, aki nagyon szereti. Tehát ennek a picúrnak jelenleg van egy szerető anyja, apja, pót - apja is, és gondolom előbb-utóbb anyukának is lesz valakije. Tudom, hogy furcsa ez a szituáció, de nem az a fontos, hogy azt a gyereket igazán szeressék? Ők nagyon jól csinálják, biztosan tudom, hogy a gyerkőc ezután sem fog megzavarodni ettől, ő azt érzi, hogy biztonságban szeretik, nevelik. Ha ebből előbb utóbb " 3 apuka - 1 anyuka " lesz, ő akkor sem a furcsaságot látja, hanem, hogy milyen szerencsés, hogy ennyien oda vannak érte.
A legjobb barátom egy meleg fiú,talán ez is segít megértenem őket,bár igazából sosem volt gondom velük.
Az ő szerelmük lehet ugyanolyan igazi mint a a heteróké,szerintem ami nekünk jár az nekik is,szóval mellette szavaznék. 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!