Annyira nem érdekel ki kivel házasodik hogy nem mennék el szavazni. Ha valami folytán kötelező szavazás lenne akkor engedném neki, mert hidegen hagy.
2016. aug. 21. 14:39
12/30 anonim válasza:
Mert a jelenleg hatalmon lévők nagy része nem támogatná az azonos neműek házasságát és az esélyét sem akarják megadni annak, hogy a nép véletlenül ellenük szavazzon. Én támogatnám.
30/N
2016. aug. 21. 14:39
13/30 anonim válasza:
Támogatnám!
Nem befolyásolja az életem és nem ér traumaként ha látom hogy fogják egymás kezét.
Pedig először 10 évesen láttam ilyet, de szüleim elmagyarázták hogy ez miért van, elfogadtam és onnantól kezde nem is foglalkoztam a témával.
23/F
2016. aug. 21. 14:45
14/30 anonim válasza:
Támogatnám, az ő dolguk, nekem ezzel semmit sem ártanának.
2016. aug. 21. 15:18
15/30 anonim válasza:
Valószínüleg, mert Magyarország még nem ért el arra az értelmiségi szintre, hogy ezt itt bevezessék. Jelenleg csekély rá az esély, de talán a bejegyzett élettársi kapcsolat már egy lépés a következő 20-30 év felé. Na jó 50 év. :) Az Alkotmány szerint csak férfi és nő között jöhet létre a ,,házasság egyetemes törvénye". Mily érdekes, hogy fejlettebbnek gondoljuk ezt a világot, pedig az ókorban ez egy teljesen természetes és elfogadott dolognak számított. Hála a vallásnak, és szaros törvényeknek ezek határozzák meg, hogy ki kicsoda.....Én igenre szavaznék. Semmiben nem más ez mint egy férfi és nő közötti kapcsolat. Még utolsó szó jogán annyit, hogy nem biztos hogy aki titkokban meleg és eszerint él, nem boldogabb mint egy heteró pár.
2016. aug. 21. 15:23
16/30 anonim válasza:
15 ös válaszhoz még 24/L
2016. aug. 21. 15:25
17/30 anonim válasza:
Csak gyereket ne vállaljanak, mert rossz példát mutatnak.
2016. aug. 21. 15:49
18/30 anonim válasza:
Sajnos a felsorolt akadályok mellett van egy jogi akadálya is a népszavazásnak: a 2012-ben életben lépett Alaptörvény kimondja, hogy házasság nő és férfi között lehetséges - vagyis a melegházasság jelenleg alkotmányos tilalom alá esik Magyarországon. (A korábbi Alkotmányban nem szerepelt ilyen megkötés.) Az Alkotmány (Alaptörvény) által rögzített kérdésekről pedig nem lehet népszavazást tartani.
Szerintem elég szomorú, de így van...
2016. aug. 21. 15:57
19/30 Firedoom válasza:
Felolem hazasodhatnak, de gyereket nem fogadhatnak orokbe. 19f
2016. aug. 21. 19:05
20/30 anonim válasza:
Támogatnám . Ők is csak emberek, milyen alapon jár nekik kevesebb jog?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!