Már 27 vagyok és még mindig nézek animéket, remélem nem nagy baj!?
Még mindig nagyon gyerekes vagyok a korom ellenére, ez is benne van biztos, meg régebben el voltam kényeztetve, tehát nem sokat tanultam az élet szabályairól.
Vki még 20 fölött aki rendszeresen animéket néz?
25 éves csaj vagyok, nézek animét kb. napi szinten...
És? Nem ettől leszek gyerekes.. Valaki baby bolondos dallamot néz. Ez sem gáz, ha mellette van reális életszemlélete.
Animézés mellett vannak barátaim (van, aki köztük pont nem szereti, az animét..). Ellátom, a munkámat, foglalkozok a macskámmal és stb.. Így nem, nem baj, hogy animézek.
A gond, az elvontakkal van.. AKik csak, az animének élnek.. Kb. ki se mozdulnak.. De ők sem feltétlenül gyerekesek.
Ahogy már írták sok anime mélyen elgondolkodtat, a világról. Láss egy közismert példát: Death Note: Kira hős vagy egy elvetemült sorozatgyilkos.. És még ezt lehetne tovább vinni...
Remélem megnyugodtál! Szép estét.
Nem gáz!!! De ha még is, kit érdekel? Szereted, nem? Akkor ugyse állsz le vele... Ismerek olyat, aki 30+ és ő is néz. Szóval nyugi.
(Am ehhez hasonló kérdés már annyiszor volt-.-")
Örülj, hogy van személyiséged! Más semmit nem néz (sorozatot se). És még ő kritizálja az animéket... Na ő a gáz!
^-^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!