Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Már 27 vagyok és még mindig...

Már 27 vagyok és még mindig nézek animéket, remélem nem nagy baj!?

Figyelt kérdés

Még mindig nagyon gyerekes vagyok a korom ellenére, ez is benne van biztos, meg régebben el voltam kényeztetve, tehát nem sokat tanultam az élet szabályairól.

Vki még 20 fölött aki rendszeresen animéket néz?

2016. aug. 21. 00:18
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
76%

Szüleim (mindketten 40+) mai napig szívesen megnézik a Szaffit, a Lúdas Matyit, a Mézga családot, a Vukot vagy a Frakkot. Én nem érzem cikinek, sőt, animéken kívül szívesen nézek más rajzfilmeket is, de ugyanúgy olvasok könyveket, tanulok, a barátaimmal vagyok, iskolába járok, eljárok edzeni, van életem, stb.

Én az animenézést ugyanolyan hobbinak tartom, mint a filmnézést vagy sorozatnézést. Ahogy fentebb is írták, rengeteg anime készült felnőtteknek, amik komoly témákat feszegetnek (pl. Rainbow). És ahogy azt is írták, akkor lesz ciki, ha te annak érzed:)

18/L

2016. aug. 21. 05:58
 12/27 anonim ***** válasza:
87%

Inkább az baj, hogy a te korodban még mindig nem szrod le mások véleményét.

23N (alkalmi anime-nező)

2016. aug. 21. 06:09
 13/27 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem inkább a kérdés a gáz... Mért nem szarod le mások véleményét? Én Walt Disney klasszikusokat szoktam nézni, na és akkor mi van?
2016. aug. 21. 08:58
 14/27 anonim ***** válasza:
7%
Azért a magyar rajzfilmeket ne említsük már egy napon az animékkel!!
2016. aug. 21. 09:10
 15/27 anonim válasza:
79%
A haveri köröm fele 20 felett van, akikkel conon lógok. Az összes cosplayes, akire felnézek, 20 fölött van, sőt van aki már 30 felé közelít, vagy el is múlt. Ha találsz animét, ami leköt és szórakoztat, akkor nézzed csak, ne érdekeljen, mit gondolnak mások.
2016. aug. 21. 09:24
 16/27 anonim ***** válasza:
80%

Kedves 14#, ugyan miért ne?

Kérdező, sokan felnőtt emberként, komoly szülőként is néznek animét. Aki animéken nőtt/nő fel, az valószínűleg később a gyerekeivel együtt fogja nézni, volt is olyan anyuka, akinek én ajánlottam a kislánya korosztályának megfelelőt. :)

Egyébként megsúgom, hogy a legnagyobb hazai animés oldalak közül azoknak a gazdái, amelyek még a kétezres évek elején indultak, szintén nem most tizenévesek, inkább már harminc-negyvenesek, nekik sem derogál animét nézni, gyűjteni vagy fordítani.

2016. aug. 21. 10:55
 17/27 anonim ***** válasza:
76%
Nekem 36 éves fejjel nem kínos ha megtudják hogy animéket nézek. És nem izgat hogy más mit szól hozzá. Ahhoz már öreg vagyok hogy mások véleményétől függjek :D
2016. aug. 21. 11:17
 18/27 anonim ***** válasza:
67%
Semmi baj sincs vele, nem értem miért lenne baj.
2016. aug. 21. 12:08
 19/27 anonim ***** válasza:
42%
30 évesen már ne nézzek marhaság. :) Csak alsó korhatára van nem tudtátok? Max nézd úgy, hogy ne vegye észre senki és ne erről beszélj csak. Pl: Este 10 után. Dragon Ball Supert, Torikot nézem jelenleg. Legyen más hobbid is.
2016. aug. 21. 12:59
 20/27 anonim válasza:
78%
Èn is elmultam 18 ès imàdom az anime sorozatokat :)
2016. aug. 21. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!