Már 27 vagyok és még mindig nézek animéket, remélem nem nagy baj!?
Még mindig nagyon gyerekes vagyok a korom ellenére, ez is benne van biztos, meg régebben el voltam kényeztetve, tehát nem sokat tanultam az élet szabályairól.
Vki még 20 fölött aki rendszeresen animéket néz?
Szüleim (mindketten 40+) mai napig szívesen megnézik a Szaffit, a Lúdas Matyit, a Mézga családot, a Vukot vagy a Frakkot. Én nem érzem cikinek, sőt, animéken kívül szívesen nézek más rajzfilmeket is, de ugyanúgy olvasok könyveket, tanulok, a barátaimmal vagyok, iskolába járok, eljárok edzeni, van életem, stb.
Én az animenézést ugyanolyan hobbinak tartom, mint a filmnézést vagy sorozatnézést. Ahogy fentebb is írták, rengeteg anime készült felnőtteknek, amik komoly témákat feszegetnek (pl. Rainbow). És ahogy azt is írták, akkor lesz ciki, ha te annak érzed:)
18/L
Inkább az baj, hogy a te korodban még mindig nem szrod le mások véleményét.
23N (alkalmi anime-nező)
Kedves 14#, ugyan miért ne?
Kérdező, sokan felnőtt emberként, komoly szülőként is néznek animét. Aki animéken nőtt/nő fel, az valószínűleg később a gyerekeivel együtt fogja nézni, volt is olyan anyuka, akinek én ajánlottam a kislánya korosztályának megfelelőt. :)
Egyébként megsúgom, hogy a legnagyobb hazai animés oldalak közül azoknak a gazdái, amelyek még a kétezres évek elején indultak, szintén nem most tizenévesek, inkább már harminc-negyvenesek, nekik sem derogál animét nézni, gyűjteni vagy fordítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!