Már 27 vagyok és még mindig nézek animéket, remélem nem nagy baj!?
Figyelt kérdés
Még mindig nagyon gyerekes vagyok a korom ellenére, ez is benne van biztos, meg régebben el voltam kényeztetve, tehát nem sokat tanultam az élet szabályairól.
Vki még 20 fölött aki rendszeresen animéket néz?
2016. aug. 21. 00:18
1/27 anonim válasza:
Nem attól tűnsz gyerekesnek, hogy animét nézel.
2/27 anonim válasza:
Miért lenne korfüggő az, hogy mit szeret az ember nézni?
3/27 anonim válasza:
Mi a baj ezzel? Komoly témákat feszegető animék vannak, sokszor sokkal értelmesebbek, mint egy-egy sorozat, vagy film.
4/27 anonim válasza:
nem gáz. habár igazából ez attól függ hogy mennyire befolyásolja az életed. mert az hogy szeretsz szabadidődben animét nézni ennyi idősen tök oké, de hacsak nem arról van szó, hogy túl sokat nézel, nem értem miért tetted fel a kérdést:/
5/27 anonim válasza:
Bátyám meg 37 évesen Garfieldot néz :D ameddig te nem érzed ezt cikinek, nem is lesz az.
6/27 anonim válasza:
A "remélem, nem nagy baj" miatt vagy gyerekes, nem az anime miatt.
7/27 anonim válasza:
Vannak, akik 27 évesen már tönkretettek egy országot... Én nem a te lelkivilágodon aggódnék, komolyan mondom!
8/27 anonim válasza:
Rengeteg olyan anime van , amit mondjuk felnőtteknek készítenek ( nem pont a hentaira gondolok ) amiknek komoly témájuk van. Inkább nézz animét , mint Való világot még ilyen faszsagokat. Szép estét ! 18\L
9/27 anonim válasza:
Eléggé. Találhatnál más elfoglaltságot azon kívül hogy lengén öltözött kiskorú vagy annak megrajzolt lányok vinnyogását, vonaglását nézed.
10/27 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Még akkor se néznélek le amiatt, ha olyan idiótaságokat néznél, mint mondjuk a Yuyushiki XD
Egyébként van olyan ismerősöm, aki 42 évesen is imádja az animéket.
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!