Lumia 532 kérdése:
Ti is itthon ultok ma este a hazban mig masok buliznak jol szorakoznak?
Figyelt kérdés
nem ertem sajat magam egyebkent ha itthon vagyok vagyok arra hogy en is bulizzak lanyokal ismerkedjek eljek, ha viszont nagy ritkan el is megyek valahova minden bajom lesz a sok ember kozott zavarba jovok baleknak es szanalmasnak erzem magam beszelgetni se tudok senkivel en egy elmebeteg vagyok2016. aug. 20. 20:49
11/15 anonim válasza:
Én nem tudok senkit a környezetemben aki éppen bulizna, de akkor sem érdekelne. Bár, szívesebben lennék valahol máshol most, nem egyedül a sötét szobába, de sajnos nem megoldható.
12/15 anonim válasza:
Inkább úgy mondanám, én itthon szórakozom, ők máshol.
13/15 anonim válasza:
Én már a sulira pihenek rá, és nem bánom. :)
14/15 anonim válasza:
Amszterdamban élek, itt semmi magyar megmozdulásról nem kaptam infót aug.20.-át illetően. Haverok meg mind nyaralni vannak. Tehát itthon ültem.
15/15 anonim válasza:
Igen, otthon ültem, de sokkal jobb volt, mint a tömeggel együtt bólogatni a nagy semmi miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!