Szerintetek a cirkuszosok miért viselkednek előadáson kívül olyan erőltetetten?
Műmosoly, műkedvesség, kérdezik tetszett e az előadás stb., de szinte választ sem várnak.
Olyannak tűnik az egész csapat, mintha olyan "muszájcsapat"lenne, mintha nem is hivatástudatuk lenne, vagy tele lennének problémákkal, vagy nem is tudom..
Van olyan ember, akinek nem "mü"mosolya meg "mü"kedvessége van, hanem egyszerüen kedves, mosolygós ember.
Az csak MO-on divat mindig mogorva képpel mászkálni, máshol a mosolygás, kedvesség, udvariaasság a normál állapot.
Akik többször járnak külföldön - márpedig a cirkuszosokra ez jellemzö - azon egyszerüen megtanulnak normálisan viselkedni.
Csak a neten meg olyan szép történetet olvastam róluk, ahogy az ük ük apjuk elkezdte egyedül és generációkon át öröklődik és hogy a gyerekek is mennyi mindent tanulnak, saját produkciójuk lesz, stb stb.
Erre magánéleti szempontból olysn mufurc a család, ha ránézel meg gyorsan felvesz valami erőltezett mosolyt, és mondjuk pont nem vártam volna a bohóctól is, hogy szünetben a gyerekekkel is pl kényszeredetten viselkedik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!