Miért mondják azt, hogy ha valakire irigykedem, akkor csináljam végig azt, amit ők? Én pl a szépnek született emberekre irigykedem?
Ők mit is csináltak, hogy szépnek szülessenek?
Megszülettek?
De hát azt én is megtettem.
:|
10#
Azért puffog, mert csak önsajnáltatni jött. Ilyenek ezek a szerencsétlenek. Ha rámutatsz, hogy a saját hibájából tart ott, ahol, akkor lepontoz, megsértődik, anyázik.
És most bocsánatot kérhetnek azok, akik lepontozták az első válaszomat
NE mondjál nekem semmit Kedves Válaszoló :D
mondtak rám már kigyót-békát, hogy sosem lesz munkám, sosem fogok kelleni a kutyának sem, szüzen és egyedül döglök meg.
Csak tudod egyik sem jött össze :( Minden várakozást tulteljesítettem, mindenki leghatározottabb meggyözödése ellenére értem el azt, amivel kapcsolatban azt mondták, hogy SOSEM...
Innentől gondolom már sejted, hogy mennyire érdekel, hogy te mit mondasz meg nekem?
Nevezz be a ValóVillába, kb. oda elegendő az egybites gondolkodásod!
És ne lepődj meg, ha valaha kiderül, hogy amire te azt mondod, "túlteljesítetted", az tutibiztos, hogy más tartalom és magasabb színvonal, amit okkal nem feltétezenek rólad azok, akik kígyót-békát mondanak rád.
(szegény kígyók, békák : én kérek bocsánatot---tőlük!)
Valóban lesz munkád rogyásig!
Kelleni fogsz fűnek-fának is, csak tudd teljesíteni a műszakot!
Tényleg sose leszel egyedül!
Ha sokan lesznek, akik visszaélnek mélységes butaságoddal,
azért, ha csak szimplán üldözési mániás skizó leszel, azért.
De minden várakozást nem érdemes túlteljesítened ám,
így is több jót kaptál az élettől, mint amennyit érdemelsz!
Minden jót kívánok neked.
Például szép álmokat és azt, hogy soha kelljen találkoznod azokkal az emberekkel,
akik esetleg felhívnák a figyelmed arra a tényre, hogy maradt egy kitétel
a felsorolásodban, amit nem nemhogy nem teljesítettél túl,
de még egyáltalán nem teljesítetted!
A te leghatározottabb meggyőződésed ellenére sem.
Mertugye , ha a tudás bűn, akkor te - szellemileg - tényleg szűz maradsz!
És akkor boldogan élsz,.....míg meg nem.....nna, mindegy!
Legalább elmondhatod, hogy terád nem lesz irigy senki!
Üdv mindenkinek!
Szépnek, csúnyának egyaránt ! :)
Márpedig mondok továbbra is valamit. :DD Ha annyira boldog és sikeres vagy mindenben amit akarsz, akkor miért hisztizel itt? És miért irigykedsz a szép emberekre? Nem érsz Te semmit! A sértődöttség beszél belőled, ostoba, gyerekes felfogásod van. Azt sorold fel érdemként hogy nem maradtál szűz ?:DDDDDD Lol, hát akkor hadd gratuláljak hogy szét tudtad tenni a lábad, vagy ha fiú vagy akkor be tudtad dugni a pö.csöd egy p.nába. Tapstapstaps. Minimum Nobel-díjat érdemelsz :DDD
Egyébként tudod az irigység honnan fakad? Onnan hogy nem szereted saját magad, de lusta vagy tenni azért hogy jobb legyen az életed. Helyette gyáva módon feladod, és sajnáltatod magad, meg mutogatsz arra aki többet küzdött és jobb nálad. Tipikus proli felfogás. Ezért mondom hogy nem lesz belőled semmi az életben, lesz valami átlagos f.os munkád, és életed végeig morogni fogsz, hisztizni meg irigykedni másokra. Akár azért mert szebbek, akár azért mert többet keresnek. A hozzád hasonló jellemtelen emberek soha nem fogják belátni azt hogy a saját életükért saját maguk a felelősek. Mindig egyszerűbb szidni a másikat (mert az biztos szép könnyű úgy neki, vagy biztos gazdag szülei voltak könnyű úgy neki) vagy szidni a kormányt, szidni a főnököt aki biztos azért lett főnök mert benyalta magát... és hasonló hülyeségek. Ezek vagytok ti, az irigy prolik. Mondhatsz bármit, az irigységed elárulja hogy nem jutottál és nem jutsz semmire. Ha jutottál volna akkor elégedett lennél magaddal és nem irigykednél semmi miatt senkire!
Koszonjuk h draga vasarnap reggeli idodbol is aldoztal a sikertelen prolikra.
Egy nagyszeru ember tesz csak ilyet.
# 15-ös! Hagyd a fenébe , kár a klaviatúrádért ! :)
Szegényke az idő múltával vagy feléri, hogy önmaga ellensége .
Az fel se tűnt a kérdezőnek, hogy a kutya se kérdezi tőle az életkorát, nemét.
Azért nem, mert a válaszadók számára első blikkre lemérhető volt : egészen mindegy,
mi van írva a személyijébe, ha amúgy teljesen visszamaradott, a valós, maradandó emberi értékekről pedig 100%-ig torz a világképe.
Pedig, ha végignézné néhány sztár hajnalban-reggel készült fotóját, akik egyébként a "szépségükkel" keresik a pénzt, néhány rémálomra való tapasztalatot gyűjthetne fél óra alatt.
Vagy ha meghallgatná némelyik agyonsztárolt szépségkirálynőt, amikor igazán értelmes, műveltséget is igénylő kérdésre kérnék tőle a választ : kiábrándító !
Tudod, kedves kérdező, van mikor egy szépségideál kap egy pofont, lepotyog róla a vakolat és kiderül, hogy festék maszk nélkül is sztárgázsit kaphat egy vérbő-- horrorfilmben is akár.
Csakhogy ez így működik abban a való világban is , amiből te --korlátoltságod miatt--kirekesztetted magad.
A szépség múlandó és ha utána nem lesz egyéb kapaszkodód, hát semmi jót ne remélj!
"Innentől gondolom már sejted, hogy mennyire érdekel majd másokat, hogy te mit mondasz meg nekik?"
Szerintem lelki nyomor ellen írd ki magadból még sokadszor is e témában a kérdésed, és figyeld önmagad ,
sok hasonló válasz után épül-szépül-e már a lelked, vagy totál leragadtál szánalmas jelenednél, ahol ma vagy.
Addig is a kóros önsajnálat ellen egy nehéz feladványt kapsz. Próbáld megfejteni , mit jelenthet például, hogy " A szépség belülről fakad " !
Új üzeneted érkezett : millió könnyes puszival várlak téged !
aláírás : a te tükröd...
hát nem tudom, de szerintem aki szép az smink nélkül is szép...
én nekem sosem tetszettek a sminkelt lányok, meg egyébként is, pl jó alakot meg melleket nem lehet sminkelni
a mostani barátnőmnek nagyon nagyon kicsi mellei vannak. Még ő viccelődik azzal, hogy neki nincsenek is.
Ha már valakinek B kosár kell, az már nekem maga a csoda.
És persze elérhetetlen.
Szerintem csak az irigy emberek magyarázzák ezzel a "reggel smink nélkül" irányból a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!