Neked mi a véleményed egy ilyen nőről?
Egy átlagos napja:
10 óra: felébred, vásárol, eszik, mosogat, állatait eteti, felöltözik, és hasonló apróságok.
12 óra: Netezik
14 óra: Gitározik
15 óra: Játszik (konzolokon)
18 óra: eszik, állataival foglalkozik.
19 óra: netezik
20 óra: játszik
23 óra: gitározik
éjfél: játszik
2 óra: vacsi, zuhany
3 óra: alvás
Ez egy felnőtt nő átlagos napja... neked mi a véleményed ez alapján róla? Szerinted ez egy rossz életmód? Te leírnád egy napod ehhez hasonlóan?
Töltöttem hosszabb időt munka nélkül, de én azt hittem megbolondulok. Szép dolog a semmittevés, de én úgy vagyok vele, hogy először dolgozok, aztán pihenek.
Meg én szeretem hasznosnak érezni magamat.
Ja, a "besikerültet" nem úgy akartam érteni... most nézem, hogy sértő is lehet akár... mostanában a magyar szókincsem el van romolva. :/
Akkor jó ha neked így jó. Csak számomra fura az ilyen "sablonélet". Nem látom benne a jót. De a legtöbben ezt élik, szóval valószínűleg mégiscsak jó... a többség csak nem tévedhet. Én meg gyakran szoktam...:D
Furcsa, hogy nem dolgozik meg suliba se jár. Akkor honnan van pénze eltartani magát meg az állatait? Ha valakivel eltartatja magát, akkor az eléggé szánalmas.
Ha viszont még tanul és most épp nyári szüneten van, akkor nem gáz. Igaz, én még középsuliba járok, de nekem is kb ugyanez a napi programom. Azt leszámitva, hogy nincs hangszerem, amin játszhatnék :cc Ha lenne pénzem megvenni azt a hangszert, amiért már hosszú ideje sóvárgok, szerintem egész nap azon gyakorolnék <3 Imádom a zenét és szerintem csodálatos, ha valaki profi szinten játszik valamin :P Ha a helyedben lennék, én a konzolos játékok helyett is inkább gitároznék :3
Nem túl aktív, akinek megvan a saját kis világa. Szereti a zenét és visszahúzódó, nincs sok barátja.
Az viszont furcsa, hogy többen is megkérdezték, hogy az illető dolgozik e vagy tanul, de választ nem kaptunk.
Azt meg egyenesen viccesnek tartom, hogyha valaki más napirendjére azt mondja, hogy az illető semmirekellő, mert mást vagy kevesebbet csinál.
Az, hogy furcsa. Szerintem nem túl jó, hogy se nem dolgozik valaki, se nem tanul. Akkor mégis ki tartja el? Ha a szülők, akkor nem jut eszébe esetleg, hogy 25 évesen ideje lenne munkát keresnie és önállósodnia? Ha a párja tartja el (amit nem hinnék, hiszen akkor legalább azt beleírta volna a napi programba, hogy a barátjával csinál valamit), akkor legalább a házimunkát megcsinálhatná...
Ezt az életmódot egy gimnazistának vagy egyetemistának tudnám elképzelni tanítási szünetben. Akkor is meglehetősen antiszociális, nekem hiányozna belőle a barátokkal való találkozás, programok.
Én ennyire nem tudom sablonként leírni a napom, mert viszonylag változatos. Ott kezdődik, hogy jelenleg 12 órás munkarendben dolgozom, tehát van, hogy éjszakára járok, van, hogy nappalra. A munkán kívül van, hogy csak otthon pihenek, netezek, olvasok, de van, hogy elmegyek a barátnőmmel erre-arra (akár csak beszélgetni egy kicsit, akár strandolni stb). Ha a párom épp itthon van, vagy én megyek hozzá, akkor általában keresünk valami programot (elmegyünk valami közeli városba szétnézni, mozizunk, barátokkal találkozunk, kertipartyt tartunk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!