Mit gondolsz egy olyan nőről aki gyakran káromkodik?
"notol meginkabb ciki, mert elvileg ok vannak a gyerekek kozvetlen kornyezeteben, hogy nezne mar ki, ha egy ovono szajabol kicszuszna a megszokas miatt egy " kur:va anyad, brendonka" ?"
Ugye tudod, hogy nem minden nő dolgozik gyerekekkel? Mekkora ostoba, szerintem egy apa többet van gyerekek közelében, mint én, akinek nincs gyereke, és nem gyerekekkel dolgozik.
Na, pl. ő nem nagyon hülye, hanem qrva hülye. Ad neki egy kis színt, úgy érzem, a qrva a nagyonnál egy fokkal erősebb.
Kérdező: milyen apropóból? Mert a lábam a múltkor olyan lilára sérült, hogy az bizony nem beverés volt, hanem bebaaszás.
Nem vagyok műveletlen, sőt, átlag feletti IQ-m van - nem az internet mérte - , de szoktam káromkodni. Ha otthon maradt a bérletem, és a szívem hirtelen a bokámig lesüllyed, nem azt mondom, "ej, a teringettét!", hanem azt, hogy "basssza meg!".
Kötőszóként nem használok ba*meget, inkább indulatszóként vagy hangulatfestőként, ahogy fentebb is illusztráltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!