Neked mi a véleményed egy ilyen nőről?
Egy átlagos napja:
10 óra: felébred, vásárol, eszik, mosogat, állatait eteti, felöltözik, és hasonló apróságok.
12 óra: Netezik
14 óra: Gitározik
15 óra: Játszik (konzolokon)
18 óra: eszik, állataival foglalkozik.
19 óra: netezik
20 óra: játszik
23 óra: gitározik
éjfél: játszik
2 óra: vacsi, zuhany
3 óra: alvás
Ez egy felnőtt nő átlagos napja... neked mi a véleményed ez alapján róla? Szerinted ez egy rossz életmód? Te leírnád egy napod ehhez hasonlóan?
Semmirekellő. :) Hacsak az "állatait eteti" nem egy csorda tehént jelent és egy kondát. :)
6 óra: kelek, keltem a gyerekeket, elkészülünk a napra
7 óra: indulás bölcsibe, suliba, munkába
7:30-16:00: munka az irodában
16:30: felveszem a kicsit a bölcsiben
16:30-tól 19:00: bevásárlás, játszótér, házimunka otthon, orvos a gyerekeknek (ha szükséges)
19:00 : vacsora, fürdés
20: 00: lefekvés, tévézés, chatelés barátokkal
Miért kell így beosztani az időd? nálam ez mar alapból veszett ügy..=D (baromság, hülyeség, nem ésszerű..xO)
Csinald azt es akkor ami jol esik...ne oszd be az időd.
És sose dolgozz sokat...x))
Ja, olyan mint egy sims karakter... hát, lehet hogy haszontalan az egész napja... van ilyen, de legalább azt csinálja mindig amit szeret. :o
4-es: neked ez az élet jó? Mert te pl csak a kötelességeid teszed, hol marad a szórakozás? Arra nincs szükséged vagy lemondtál róla mikor besikerült a gyerek?
4-es vagyok. Nem besikerült a gyerek! :) Két tervezett gyerekem van, akik a boldogságot jelentik számomra.
Hétvégén szórakozom a gyerekeimmel. Strandolunk, biciklizünk, falat mászunk, kirándulunk, elmegyünk csak úgy vonatozni, vidámparkba, hasonlók... Szombat esténként randizom.
És igen, nekem ez így jó. Számomra jó érzés, hogy hasznos az életem. Engem az nem tenne boldoggá, hogy tespednék egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!