Csak én szeretném az ilyeneket bántani?
Azokra gondolok akik másokat csúfolnak, piszkálnak, a gyengébbet bántják, kiközösítenek, esetleg ok nélkül verik a társukat. Főleg az ilyen vihogó plázapcsa lányokat és a nagypofájú menősrácokat.
Kíváncsi vagyok az ilyenek hogyan reagálnának ha földrelököm őket és izomból rúgdosom a fejét amíg el nem ájul, ő is ugyanolyan gyenge ember lenne és gondolom pityeregne.
Mondjuk ha egy ilyen csaj elkezdene csúfolni és én szó nélkül beleverném a fejét a padba, vagy levágnám a haját.
Annyira kíváncsi vagyok az ilyen emberek reakciójára ha meg vannak alázva.
Az a helyzet hogy sokat bántottak suliban meg úgy akárhol az ilyen férgek és kiölték belőlem a lelket, tele vagyok elfolytott agresszióval. Olyan jó lenne utcán elkapni egy ilyet egy pár kigyúrt roma társaságában és kényszeríteni hogy csókolja meg a cipőm talpát, lehugyozni. Tuti hogy remegne a félelemtől.
Esetleg fejbedobnám kővel a sötét utcán, vagy a házát rongálnám meg, nem derülne ki hogy én voltam.
Nem bántanék ártatlan embereket, csak azokat akik régen sérelmeket okoztak nekem, és láttam hogy a mások szekálása nekik szórakozás, szívesen megnézném őket ilyen helyzetekben.
"Te semmivel nem vagy jobb náluk, az alapján amiket itt írtál."
Azért ez így nem igaz. Ők ártatlan embereket bántottak, a kérdező meg mocskos parasztokat akar bántani.
Ennek ellenére azt javaslom, kérdező, hogy ne tedd. Te húznád a rövidebbet, lehet, hogy börtönbe is kerülnél.
Tény, hogy megérdemlik hogy visszakapják amit adnak, de nem véletlen kapnál ezért hosszú börtönéveket.
Hidd el nekem, bármekkora klisé is: vissza fogják ők ezt kapni. Gimiben még nem, mert nem felnőtt közeg, és egymás között marad a dolog. De ha munkája lesz, családja, és élete... na ott majd eldől, ki mit érdemel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!