Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak én szeretném az ilyeneket...

Csak én szeretném az ilyeneket bántani?

Figyelt kérdés

Azokra gondolok akik másokat csúfolnak, piszkálnak, a gyengébbet bántják, kiközösítenek, esetleg ok nélkül verik a társukat. Főleg az ilyen vihogó plázapcsa lányokat és a nagypofájú menősrácokat.

Kíváncsi vagyok az ilyenek hogyan reagálnának ha földrelököm őket és izomból rúgdosom a fejét amíg el nem ájul, ő is ugyanolyan gyenge ember lenne és gondolom pityeregne.

Mondjuk ha egy ilyen csaj elkezdene csúfolni és én szó nélkül beleverném a fejét a padba, vagy levágnám a haját.

Annyira kíváncsi vagyok az ilyen emberek reakciójára ha meg vannak alázva.

Az a helyzet hogy sokat bántottak suliban meg úgy akárhol az ilyen férgek és kiölték belőlem a lelket, tele vagyok elfolytott agresszióval. Olyan jó lenne utcán elkapni egy ilyet egy pár kigyúrt roma társaságában és kényszeríteni hogy csókolja meg a cipőm talpát, lehugyozni. Tuti hogy remegne a félelemtől.

Esetleg fejbedobnám kővel a sötét utcán, vagy a házát rongálnám meg, nem derülne ki hogy én voltam.

Nem bántanék ártatlan embereket, csak azokat akik régen sérelmeket okoztak nekem, és láttam hogy a mások szekálása nekik szórakozás, szívesen megnézném őket ilyen helyzetekben.

2016. aug. 18. 13:18
 1/9 anonim ***** válasza:
7%
Te semmivel nem vagy jobb náluk, az alapján amiket itt írtál. Az hogy téged bántottak még nem kéne hogy ugyanolyan féreggé tegyen mint ők... de veled megtörtént. Engem is mindig bántottak, épp ezért én nem tenném ezt senkivel, mert tudom hogy milyen. Senki nem érdemli ezeket, még az sem aki másokat bánt. Segítség kéne nekik, ahogy neked is, mert valami gondotok van, pszichológus, pszichiáter vagy csak egy barát kéne aki meghallgat és segít túllépni.
2016. aug. 18. 13:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem is sokat piszkáltak mindenhol pedig egy rossz szót nem szóltam senkihez. Még 14 évesen elkezdtem bokszolni mai napig csinálom. Egyszer amikor ok nélkül elkzedett piszkálni az egyik srác akkorát bevertem neki hogy eltörött az álla. Na azóta hozzámszólni nem mernek nem hogy piszkálni. Én ezt telejesen jogosnak érzem hiszen ők éveken át kikészítettek,kritizáltak.Mert amúgymeg nem vagyok olyan aki ok nélkül verekedne,csak egyszerűen ezt kihozta belőlem a hosszú éves megaláztatás. Hidd el mindenki megkapja a magáét,ha nem te adod neki vissza akkor majd az élet.
2016. aug. 18. 13:26
 3/9 anonim ***** válasza:
96%

"Te semmivel nem vagy jobb náluk, az alapján amiket itt írtál."

Azért ez így nem igaz. Ők ártatlan embereket bántottak, a kérdező meg mocskos parasztokat akar bántani.

Ennek ellenére azt javaslom, kérdező, hogy ne tedd. Te húznád a rövidebbet, lehet, hogy börtönbe is kerülnél.

2016. aug. 18. 13:29
 4/9 anonim ***** válasza:
27%
És akkor te mivel vagy jobb náluk?? Az ilyeneknek egyszerűen csak a képükbe kell röhögni, és élni tovább az életed. Én nem szerezném meg nekik az örömöt, hogy lássák, sikerült tönkre tenniük.
2016. aug. 18. 13:29
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen az élet, a gyengék általában elhullanak. Ez a természet rendje. Nincs olyan, hogy jó vagy rossz. Tedd azt, amit a szíved diktál.
2016. aug. 18. 13:30
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintetek tényleg ugyanaz a kettő? Az egyik provokálás nélkül bánt, a másik a bántásra visszabánt, és ugyanazok? Érdekes morál.
2016. aug. 18. 13:41
 7/9 anonim ***** válasza:

Tény, hogy megérdemlik hogy visszakapják amit adnak, de nem véletlen kapnál ezért hosszú börtönéveket.

Hidd el nekem, bármekkora klisé is: vissza fogják ők ezt kapni. Gimiben még nem, mert nem felnőtt közeg, és egymás között marad a dolog. De ha munkája lesz, családja, és élete... na ott majd eldől, ki mit érdemel.

2016. aug. 18. 13:55
 8/9 anonim ***** válasza:
54%
Te nem hiszed el engem mennyit bántottak, ha gyenge ember vagy, nem bírod és boszút akarsz állni, tudod ki az erős? aki mindezek után is annak a bizonyos embernek a szemébe néz, és mosolyog, és nem mond semmit. Nekem ez mindig bevált, minden ostálytásnőm egy rossz szótol is elsírja magát, engem ha tízen szidtak sem tudtak megrígatni, erősebb vagyok annál minthogy megadjam ezt a luxust nekik.
2016. aug. 18. 13:57
 9/9 anonim ***** válasza:
36%
Nem ettől leszel erős, utolsó, és nem attól leszel jó ember, hogy nem véded meg magad. Aki kiáll önmagáért, csak az nevezhető erősnek.
2016. aug. 18. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!