Néha ti is akarjátok bántani a másikat? Vagy ez nem normális?
Figyelt kérdés
Nem fizikailag, hanem érzelmileg. Nem durván. Csak amikor nagyon frusztráltak vagytok vagy rosszkedvűek, vagy megbántottak valamivel akkor a másikat nem figyelembe venni, kicsit beszólni neki stb.2015. okt. 30. 23:49
1/4 anonim válasza:
Szerintem mindenki érzi ezt néha, akármennyire is szeretjük az adott embert, amikor a düh elborítja az ember agyát előjön a támadási kényszer .Az a lényeg hogy ezt mindenki féken tudja tartani és érezze a határt az önmaga melletti kiállás és a másik öncélú bántása között.
2/4 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. Velem is sokszor előfordul, de próbálom magam fékezni, hiszen ha lenyugszom, tudom hogy borzasztó bűntudatom lesz, illetve sokkal nagyobb problémát okozhat ha e miatt letámadom az illetőt.
3/4 anonim válasza:
Fizikailag is bántanék sok embert, érzelmileg nem igazán szoktam senkit bántani. Sőt, senkit.
4/4 anonim válasza:
Véleményem szerint ha az ember frusztrált, ideges, rosszkedvű akkor hajlamos megbántani olyan embert is akire igazából nem is neheztel.
Ez rossz szokás szerintem, és meg kell próbálni leküzdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!