Normális, ha szép nő létemre átlagos szeretnék lenni?
Állítólag szép vagyok. Szőke hullámos derékig érő haj, macskás zöldeskék szemek, babaarc, szép ívű telt ajkak, arányos homokóra testalkat.
Viszont már anyukám is megmondta, a külsőm nincs harmóniában a személyiségemmel, és én is ezt érzem.
Átlagosan öltözöm, mert az tetszik. Főleg szürke, fehér, fekete, bézs, hozzá finom smink, és csak egy pár apró fülbevaló.
Viszont már nagyon régóta úgy vagyok vele, szívesen cserélnék egy barna hajú, barna szemű, a többség szemében átlagosabbnak titulált lánnyal, mert az én szememben ők sokkal szimpatikusabbak. (és a férfiaknak is, mivel a páromnak is volt ilyen exe, plussz az első szerelmem is ilyen lánnyal jár)
Ez normális?
Könnyen orvosolhatod a problémád. Hétfőn levágatod a hajad. Esetleg be is festeted barnára.
Nem értem én ezt.
Miért kéne minden szőke kék/zöld szemű lánynak kihívóan öltözködni?
Amúgy egy barna lány lehet sokkal szebb, mint egy szőke.
(Megjegyzem, én is szőke/zöld vagyok.)
"a külsőm nincs harmóniában a személyiségemmel, és én is ezt érzem. "
Mert miért? Nem vagy te enyhén előítéletes?
Nem te vagy a világon az egyedüli, aki szépnek mondja magát.
Vihar a biliben.
Ha nem vagy elégedett a külsőddel, változtass rajta.
Ha hosszúnak találod a hajad, vágasd le és vasald ki, ha nem tetszik a színe festesd be barnára. Ha nem tetszik a szemed színe, hordj színezett kontaktlencsét. Az arcodat is le lehet amortizálni sok sminkkel, szoláriummal, de alkohollal is, csak az több idő. A telt ajkakon is tud segíteni egy plasztikai sebész. A zavaróan arányos homokóra alkatot a legkönnyebben elhízással tudod orvosolni.
Nem tűnik normálisnak, de van olyan ember aki képes levágni valamelyik testrészét, mert ő úgy gondolja, neki úgy kellett volna születnie. Szóval érthető, de külső szemlélőnek nem normális.
Nem érted.
Nagyon szimpatikusak azok a lányok, akik természetesen "átlagosak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!