Ahány ember annyiféle ölelés. Ki avagy kik azok az emberek, akiknek megengeded, hogy megöleljenek, és ezek az ölelések miben különböznek, mit áramoltatnak feléd?
Figyelt kérdés
2016. aug. 18. 10:58
1/5 anonim válasza:
nálam párkapcsolatban fér bele és talán rokonok között, ha épp olyan a hangulat...nem szoktuk egymást ölelgetni...
am meg ölelgetős típus vagyok párkapcsolatban, persze csak akkor, ha jó a hangulatom...
23F
2/5 anonim válasza:
Páromnak, közeli barátoknak és családtagoknak. De volt már, hogy megöleltem olyan embert, aki nem volt olyan húde közeli barátom, de épp ki volt bukva és úgy éreztem, erre van most szüksége.
Amúgy nem vagyok nagy tapizós, például azt sem szeretem, ha valaki beszéd közben állandóan hozzám ér. De egy ölelés jól tud esni, ha örülök az illetőnek vagy csak egy kis vigasztalásra, bátorításra vágyom. Helyzettől függ, mit ad egy ölelés.
3/5 anonim válasza:
Páromnak,gyermekeimnek, szüleimnek engedem,hogy megöleljenek.Rajtuk kívül én sem ölelek meg másokat.Ezek szeretet teljesek,itt vagyok neked, támogatlak,figyelek rád ,fontos vagy nekem,ezeket az érzéseket közvetítjük egy öleléssel szavak nélkül is egymás felé.
4/5 anonim válasza:
Engem nem nagyon szoktak ölelgetni mert undorodnak tőlem, mivel fogyatékkal élő vagyok. De egyetlenegyszer volt ilyen és akkor igazából nem éreztem semmi különöset sem.
5/5 anonim válasza:
Engem két kolléganőm szokott ölelgetni, fogalmam nincs miért. Jóval fiatalabb mindkettő. A családban amúgy ez nem szokás, ennek ellenére jólesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!