Nem eszik mást csak cukrost, nagy baj lehet ebből?
Figyelt kérdés
Szóval van egy családtagom, aki főtt ételbe bele-bele eszik, de gyakorlatilag semennyit, és ilyenkor is csak a
Cola/Nestea fogy poharában. Egész nap csak Oreot eszik, kb. napi 2 csomag vagyis 20-24 korong, 2-3 Danone puding, 1 kakaós csiga
2 lekváros kenyér minden nap, 1 mézes kenyeret is mindig megken napközben. Közben elviselhetetlenül csámcsog de ez mellékes. Húst egyáltalán nem eszik, szervezetéből biztosan hiányzik egy rakás tápanyag.
Hosszú távon elhízás és cukorbetegség annak következményeivel együtt.
2016. aug. 16. 08:59
2/8 anonim válasza:
Ha nem kezd el sportolni és egészségesen táplálkozni, olyan szinten elfog hízni, hogy csak lesni fogtok és csak a baj lesz belőle, mert meg fog nagyobbodni a gyomra és még többet fog enni. Most hagyja abba ezt a töménytelen mennyiséget, mert ez nagyon nem lesz jó neki!
2016. aug. 16. 09:05
3/8 A kérdező kommentje:
Érdekes de nem hízik, pedig irdatlan mennyiségű cukrot eszik, zéró mozgással mellette. El sem hagyja a szobáját.
2016. aug. 16. 09:06
4/8 A kérdező kommentje:
Bár az is érdekes hogy 3-4 óránként jár nagyvécére, gyors anyagcseréje biztos hozzájárul ehhez.
2016. aug. 16. 09:08
5/8 anonim válasza:
Attól függ hány éves, de ha ezt így folytatja, így-úgyis egyszer nagyon felfog puffadni, ezt az irdatlan mennyiségű cukrot egy emberi szervezet sem bírja el hosszútávon! Hiánybetegségek is kialakulhatnak, amelyek hatással lehetnek a belső szerveire!
2016. aug. 16. 09:20
6/8 anonim válasza:
Rendkívül súlyos cukorbetegség és brutális túlsúlyproblémák. A mozgás– és fehérjehiány miatt az izmai el fognak sorvadni, a kálciumhiány miatt a csontjai iszonyúan törékennyé, rugalmatlanná válnak. Elég lesz ha egyszer elesik és máris combnyaktörést szenved, plusz cukorbetegeknél a sebgyógyulás nagy mértékben hátráltatva van, ha kisebesedik valamelyik testrésze akkor el is fekélyesedhet és le kell vágni. Apukám egész életében cukrot, csokikat zabált és az lett a következménye amit leírtam. Ehhez még hozzá jött a nagy mennyiségű alkohol. Nagyon fiatalon és pokoli kínok között halt meg.
2016. aug. 16. 09:33
7/8 anonim válasza:
Én nem is az elhízás miatt, hanem a cukorbetegség miatt aggódnék. Na meg, hogy komoly hiánybetegségek léphetnek fel.
Nekem most gondom volt az emésztésemmel kb. 1 évig. Nem tudott felszívódni a tápanyag. A fogaim sorban tönkrementek és a hajamon is meglátszott. Na meg, hogy állandóan fáradt voltam.
Ezt most csak azért írtam, hogy lehetnek akár ilyenek is hosszabb távon.
2016. aug. 16. 09:46
8/8 anonim válasza:
Orvoshoz kellene vinni, ha lehet, ahol elmondanák neki, mennyire egészségtelen életet él. Kérdés, fiatalról van-e szó, vagy idősebbről. Ha fiatalról, talán még lehet rajta segíteni, de jól elrontották otthon a táplálkozását!!! Én nem is hoznék haza a gyerekemnek és magamnak sem Cólát meg különböző rágcsálni valót, hanem odatenném a főzeléket ebédre (persze valamilyen feltéttel), és ha nem akarná megenni, akkor megeszi majd akkor, ha megéhezik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!