Hogy viszonyultok a sok világvége elmélethez?
Ma ismételten ráakadtam egy szép kis sztorira, miszerint valamilyen kék csillag majd halált hoz ránk, és amit augusztus elején fel is véltek fedezni az égen.
Mit szóltok hozzá?
Van, akik szerint az efféle jóslatok nem halált hoznak, hanem csak a megújulás szelét. Változást emlegetnek. :)
Ja és azt mondják hogy ,,a nasa titkolja''
Ha a nasa titkol valamit arról pont az ócska magyar bulvároldalak legaljának van pontos információja :DD Ugyan :D
"Ha a nasa titkol valamit arról pont az ócska magyar bulvároldalak legaljának van pontos információja"
Félretéve az irónikát: feltételezve, de nem megengedve - nem feltétlenül nekik van csak ilyen információjuk, egyszerűen ők azok, akik megengedhetik maguknak a megjelentetését (ha igaz, ha nem). Egy tekintélyes sajtóorgánum egyszer bukjon bele egy ilyenbe, mindörökre elvesztette a hitelességét.
De egy bulvárlapnak milyen hitelessége van?
A nasa elbújhat szerintem, azoknak semmit nem hinnék el. Bohócok csak, szórják a pénzeket és semmit nem tudnak. Annyi pénzből amennyibe kerülnek a kutatásaik és egyéb dolgaik, én is megcsinálnám ugyanazt, még lehet jobban is.
Csak ugye a biznisz... nem is akarnak jól csinálni semmit, mert azt hiszik összedőlne a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!