Miért van bennem leszarom érzés?
Figyelt kérdés
Általában mostanában szinte mindennel kapcsolatban bennem van egy ilyen leszarom érzés.Párkeresésben,kollégium ,albérlet keresésben valamint emberek problémáival.Eljutottam egy olyan pontra hogy mostanában nem érdekel igazán semmi.Volt nyári melóm is ..és ha akarok akkor tök jól elbeszélgetek az emberekkel de most valahogy ez se érdekelt, fölöslegesnek tartottam jópofizni,inkább vártam a meló végét már.Sokan nem is kedveltek meg emiatt. Nem történt igazán semmi komoly dolog..most fogok először majd egyetemre menni,de ez nem hiszem hogy kiválthatta:/2016. aug. 14. 21:19
1/5 anonim válasza:
Egyszerűen nem foglalkoztat a dolog. Egyébként is baromság, ha azt mutatod, hogy érdekel. Ne zavarjon, inkább keress olyasmit, ami érdekel.
2/5 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van.
2016. aug. 14. 21:27
3/5 anonim válasza:
Valami bajod van, vagy csak leszarod? Előbbi esetben a baj okozóját kell megtalálni, és javítani rajta. Viszont ha semmi bajod, csak nem érdekelnek a dolgok, az előnyös is lehet, sokan azért vannak rossz párkapcsolatba vagy depresszióba, mert képtelenek leszarni azt, amit kellene.
4/5 anonim válasza:
Valószínűleg túl sok a rossz tapasztalatod és rájöttél, hogy nem érdemes minden teljes energiát fektetni, mert szétforgácsolja az embert. Csak olyan dologra koncentrálj, amiben jó vagy és ami érdekel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!