Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért érzek mindent szégyennek?

Miért érzek mindent szégyennek?

Figyelt kérdés

Tini lány vagyok .

Ha találkozok vagy meglátom az egyik ismerősömet facen olyan szégyen érzetet érzek.

Mintha az egész élet benne akármit csinálok minden ellenem lenne.

Hogy győzhetném le , segítsetek légyszives.

A válaszokat előre is megköszönöm.

2016. júl. 17. 12:23
 1/8 anonim ***** válasza:

"Ha találkozok vagy meglátom az egyik ismerősömet facen olyan szégyen érzetet érzek."

Ezt hogy kell elképzelni? Mi az, hogy szégyent érzel, ha találkozol egy ismerősöddel?

2016. júl. 17. 12:46
 2/8 A kérdező kommentje:

Lehet hülyén fogalmaztam de épp ez az amit nem értek.

Olyan cikis helyzetnek érzek mindent!

2016. júl. 17. 13:16
 3/8 anonim ***** válasza:

Velem olyan esett meg, hogy egy régi ismerősömmel futottam össze, egy boltban, akivel egy ideje nem beszéltem. Gondolkodtam, kissé "leizzadtam", vajon milyennek lát ennyi idő után, mit gondol rólam, stb...

Az ehhez hasonló helyzetekben én is kínosan érzem magam. Talán nálad is hasonló a dolog.

2016. júl. 17. 13:22
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen
2016. júl. 17. 17:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Tinikorban mindenki szenved ettől a "vajon milyennek lát ennyi idő után, mit gondol rólam" dologtól. Akivel találkozol, az is!!! Nem téged lát, nem téged ellenőriz, hanem azon vergődik, hogy te milyennek látod. Ezt vésd az eszedbe, és nem lesz több bajod vele.
2016. júl. 18. 14:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Ezt szorongásnak nevezzük, betegség. Keress fel pszichológust.
2016. júl. 18. 15:05
 7/8 anonim válasza:
Szerintem az önbecsüléseddel lehet probléma, azt kellene erősíteni. Ebbe segíthetnek a szakemberek ( egyik barátom is így volt, neki bevált) Tulságosan is :DD
2016. júl. 19. 22:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék beképzelt lenni!!
2016. júl. 21. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!